Zodii care au sefia in sange. Sunt nascute ca sa conduca lumea!

1996
Zodii care au sefia in sange

Caracterul unei persoane poate fi schitat in functie de semnul astrologic sub influenta caruia s-a nascut. Astfel se face ca exista zodii care au sefia in sange si zodii care prefera mereu sa lase de la ele fie din teama de a nu da nastere unui conflict, fie pentru ca nu stiu sa conduca.

Zodiile inzestrate de astre cu calitati de lider se pot considera norocoase, pentru ca le asteapta un destin maret, dar in acelasi timp trebuie sa isi asume si responsabilitatile pe care le implica astfel de roluri. Vrei sa afli daca te numeri printre acele zodii care au sefia in sange? Citeste ce ne dezvaluie specialistii de la yourtango.com.

Zodii care au sefia in sange: te numeri printre ele ori nu?Descopera raspunsul in urmatoarele pagini!

inapoi

1. Berbec

Nu exista top de zodii care sa nu prezinte Berbecul drept un semn puternic, cu calitati de lider. Nativilor le place sa preia controlul, sa se remarce si sa le spuna celorlalti ce au de facut. De regula, reusesc sa conduca grupurile din care fac parte, fie ca este vorba despre unele profesionale ori de prietenie. Aceeasi atitudine bossy o au si in relatia de cuplu, mai ales daca simt ca partenerul se afla sub nivelul lor intelectual.

Desi multe persoane se tem de temperamentul impulsiv al reprezentantilor, adevarul este ca acestia au succes in tot ceea ce isi propun. Lumea ar fi departe daca ar fi mai multi oameni nascuti in aceasta zodie de Foc.

inapoi

Comentarii