Vocea Romaniei de la Pro Tv: echipa Andrei este aproape completa

646
Vocea Romaniei de la Pro Tv

Bucuria muzicii s-a simtit din plin si in cea de-a saptea editie a auditiilor pe nevazute. Descopera care sunt concurentii din echipa Andrei de la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro Tv!

Fiecare seara de vineri este echivalenta cu muzica de calitate, cu voci puternice, surprize pentru cei din public, dar si pentru cei din fata ecranelor tv, toate acestea in emisiunea Vocea Romaniei de la Pro Tv. Treptat, echipele celor patru antrenori prind contur, iar vocile ce se lupta pentru marele trofeu sunt tot mai multe.

Vocea Romaniei de la Pro Tv: cine a intrat in echipa Andrei

Vocile puternice, cele cu un timbru special, sunt cele la care antrenorul Andra s-a intors in fiecare editie de blind-uri. La fel au stat lucrurile si in acest final de saptamana. Indragita solista s-a intors si a primit in echipa sa inca doua concurente talentate.

Izabela Barbu
Maria Udrea

Acestea sunt Maria Udrea si Izabela Barbu. Doua voci puternice, care au transmis nu doar emotii prin interpretarea lor, ci si dragostea fata de muzica. Ele intra in cursa pentru premiul cel mare alaturi de Cristina Budeanu, Silvia Preda, Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negrut, Dana Strat, Nicoleta Oancea, Renate Grad, Catalin Turbatu, Elena Hasna si Coca Celine in emisiunea Vocea Romaniei de la Pro Tv.

Irina Rimes i-a facut complimente lui Smiley

Lupta pentru cei mai talentati concurenti face deliciul publicului in fiecarea seara de vineri la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro Tv. Andra, Tudor Chirila, Irina Rimes si Smiley se lupta se aduca in echipele lor cele mai bune voci, fapt ce starneste discutii tot mai interesante. Asa cum a fost si cea de aseara, cand cei patru antrenori au discutat cu fetita unei concurente, totul pentru a o convinge sa se alature uneia dintre echipe.

Dupa ce ea a ales sa intre in echipa lui Smiley, Irina Rimes a avut doar cuvinte de lauda pentru colegul ei: „Smiley, eu cred ca tu trebuie sa-ti pui o punga pe cap, pentru ca tu nu vezi ca atragi toate fetele misto in echipa ta?! Ai si atuul asta, esti incantator, e greu sa rezisti. Nu trebuie sa muncesti atat de mult, ca te ajuta fata. De fapt, te ajuta vibe-ul“.

Acum, ca ai citit despre cele mai noi concurente din echipa Andrei de la emisiunea Vocea Romaniei de la Pro Tv, descopera mai multe despre Mihai Bobobete care prezinta Falsez pentru tine, un altfel de show muzical.

Foto: Pro Tv

Comentarii