Tinute de scena spectaculoase: ce au ales vedetele din Romania vara asta

1911
vedetele din Romania

De-a lungul anilor, vedetele din Romania au inteles ca reteta succesului nu e legata doar de piesele cu care isi incanta fanii, ci si de tinutele cu care apar in public si de show-urile pe care le fac pe scena. De aceea, multe dintre artistele de la noi au invatat sa se reinventeze si sa fie mereu in trenduri cu outfiturile din concerte.

In functie de locul in care se canta si de ora la care urca pe scena, vedetele din Romania isi adapteaza tinutele pentru concert si, desi par foarte relaxate si dezinvolte pe scena, nimic nu este lasat la voia intamplarii. Stilistii lor se asigura ca ele respecta un dress-code in functie de eveniment, dar tin cont si de trasaturile lor fizice si de piesele vestimentare care le ajuta sa isi puna corpul in valoare.

O parte dintre hainele purtate de artistii autohtoni fac parte din portofoliul unor designeri faimosi, iar altele sunt piese unicat, create special pentru ei. Am facut o selectie cu cele mai frumoase outfituri de scena accesand conturile de Instagram si Facebook ale celor mai iubire cantarete de la noi si te invitam sa descoperi cele mai reusite tinute de scena din ultima perioada.

Tinute cool si sexy purtate de vedetele din Romania pe scena

inapoi

1. Antonia pune accent pe tinutele sport

Last night at ProFm On Top

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Cantareata cu un fizic de invidiat este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi si opteaza pentru tinute foarte sexy, care ii pun in valoare abdomenul plat si corpul lucrat la sala.

inapoi

Comentarii