Unde mancam in Bucuresti: restaurante pentru brunch savuros in familie

2248
Unde mancam in Bucuresti

Chiar daca deseori ne plangem de aglomeratie, de aspectul lui, de conditiile in care traim, acest oras nu este lipsit de peisaje frumoase, de cladiri istorice, dar si de locuri in care sa ne rasfatam cu preparate culinare apetisante. Iti dam cateva sugestii de restaurante si localuri ce pot fi un raspuns la intrebarea „unde mancam in Bucuresti?“. Cine stie, poate ca astfel o sa descoperi o alta fata a Capitalei, una care sa te ajute sa te relaxezi si sa petreci clipe minunate in familie.

Pentru ca sezonul rece se apropie, iar plimbarile in aer liber se vor scurta, ne-am gandit sa iti propunem cateva locuri potrivite pentru o iesire cu familia. Unde mancam in Bucuresti? Aceste locuri sunt ideale pentru un brunch de weekend, relaxare si voie buna!

Unde mancam in Bucuresti: itinerariu pentru zilele pretentioase de toamna

inapoi

1. NUBA Cafe

Un loc urban-chic, care dispune de o mare zona deschisa spre strada si un spatiu luminos in inima orasului, zona Dorobanti. NUBA Cafe este perfect pentru brunch-uri cu familia sau prietenii, mai ales ca meniul abunda in preparate delicioase: oua benedict, granolla, gogosi cu gem si ciocolata, capsuni cu frisca, omlete, tartar de somon cu avocado, risotto cu fructe de mare si multe altele.

inapoi

Comentarii