Turneul TRADITIONAL incepe cu vanzari record la Bacau

870

Concertul sustinut de Andra va ajunge atat la romanii din toate regiunile tarii, cat si la cei din diaspora. Turneul Traditional debuteaza spectaculos, cu epuizarea in 24 de ore a tuturor biletelor puse in vanzare la Bacau pentru data de 6 aprilie. Publicul nerabdator a luat cu asalt casieriile si cand s-a anuntat a doua zi de concert, 7 aprilie. Biletele au fost epuizate si pentru aceasta data in mai putin de doua zile.

Turneul Traditional: spectacolul care uneste toti romanii: toate generatiile, toate gusturile!

Mii de romani au fost emotionati pana la lacrimi de conceptul „Traditional“ care a debutat la Sala Palatului. Tinut cu casa inchisa in fiecare din cele trei zile din septembrie 2018, show-ul de muzica live care a durat 3 ore a depasit asteptarile si a facut spectatorii mandri de muzica romaneasca. Andra a reusit sa smulga aplauze de la prima piesa si pulsul celor din sala a ramas ridicat pana la final.

Invitati si o orchestra de 40 de membri au urcat pe scena Salii Palatului alaturi de cea mai iubita artista din Romania cu ocazia Centenarului pentru a oferi un regal muzical cu momente inedite. Anul acesta spectacolul in regia lui Adrian Batista va fi pus in scena in toate regiunile tarii, cu adaptari pentru ca publicul sa resimta valorile locale si sa revada artistii cei mai iubiti ai zonei.

Diaspora asteapta cu sufletul la gura concertul „Traditional“

Pe 17 martie, concertul va putea fi vazut la Londra (Arena O2) unde exista una din cele mai mari comunitati de romani din afara tarii, iar apoi pe 10 si 11 aprilie, spectacolul Traditional, alaturi de orchestra fratiilor Advahov va putea fi vazut la Chisinau. Următoarele orase vor fi anuntate de artista in curand. Andra si-a dorit ca prin „Traditional“ sa aduca un omagiu muzicii care face inimile romanilor sa bata in acelasi timp, pentru aceleasi vise si sa isi exprime iubirea pentru primul gen muzical incercat.

Acum, ca ai citit mai multe despre turneul Traditional, descopera despre evenimentele inceputului de an: unde va concerta Andra in februarie.

Foto: arhiva personala

Comentarii