Spectacolul Traditional al Andrei va ajunge la Bacau in primavara

1447
Traditional al Andrei va ajunge la Bacau

Anul trecut, timp de trei zile consecutive, indragita solista a facut sa para neincapatoare Sala Palatului din Capitala, la cel mai elegant spectacol de muzica populara. In primavara acestui an, spectacolul-eveniment Traditional al Andrei va ajunge la Bacau.

„Am inima plina de bucurie ca suntem impreuna aici: o reuniune de familie a celor care viseaza in limba romana, tresar de emotie la aceleasi cantece, plang de aceleasi doruri. Muzica ne uneste pe toti”, a spus indragita cantareata, in deschiderea spectacolului ce a avut loc anul trecut, la finalul lunii septembrie. De data aceasta, concertul Traditional al Andrei va ajunge la Bacau, ocazie cu care artista le pregateste numeroase surprize localnicilor.

Spectacolul Traditional al Andrei va ajunge la Bacau in aprilie

Cunoscuta cantareata invita moldovenii la Marea Unire Muzicala ce va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul de Vara „Radu Beligan“ din Bacau. Melodii populare din toate zonele tarii vor rasuna pe scena in interpretarea Andrei si a invitatilor ei speciali.

„Muzica populara e numitorul comun, care ne aduce pe toti in aceeasi stare de nostalgie si bucurie in acelasi timp, uneste toate generatiile si toti oamenii, indiferent unde s-au nascut si unde traiesc acum. Abia astept sa mi se faca pielea de gaina cand sutele de oameni din Teatrul de Vara canta alaturi de mine piesele sufletului romanesc“, a dezvaluit artista. De aceasta data, spectacolul Traditional al Andrei va ajunge la Bacau, care este si primul oras din tara, din cadrul turneului.

Bilete se vor pune in vanzare de astazi, si vor fi disponibile prin casieria Bacau Event (vizavi de magazinul Luceafarul), casieria Teatrului Bacovia si pe www.iabilet.ro. Mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon 0744.11.44.04 sau pe www.bacauevent.ro.

Un spectacol-eveniment ce a intrat in istorie

La concertul ce a avut loc la Bucuresti, alaturi de solista au urcat pe scena si au incantat publicul numerosi artisti de la noi. Printre ei s-au numarat Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora si Sandel Mihai, Nicole Cherry, Lidia Buble, Bodo, Ionut Dolanescu, Irina Loghin, Ionut Fulea, Adrian Daminescu si Veta Biris, acompaniati de Orchestra „Fraților Advahov“ si de bandul artistei.

cele mai emotionante momente de la Traditional

Costumele inspirate din portul traditional, momentele de dans popular de pe scena, cat si din sala, dar si surprizele pregatite de indragita solista au facut ca Traditional sa fie mai mult decat un concert, ci o unire muzicala a tuturor romanilor care canta, gandesc si ale caror inimi bat in acelasi timp.

Descopera mai multe despre piesele vestimentare purtate de Andra: tinute pentru zilele fara inspiratie.

Foto: Costin Dragomir/ Daniel Robert Dinu/ Facebook

Comentarii