Topshop Topman anunta lansarea primului magazin din Romania (P)

31
topshop

Brandurile britanice de fashion Topshop si Topman urmeaza sa intre pe piata din Romania cu un concept unic al design-ului de magazin, in Bucuresti. Impresionantul spatiu de peste 1.000 de metri patrati se va deschide publicului in luna martie a acestui an, in Bucuresti Mall.

Grupul Voici La Mode este detinatorul francizei si cel care se va ocupa de extinderea brandului britanic in Romania. Designul magazinului Topshop Topman in Bucuresti este concentrat in jurul produsului. Simplu si totusi intrigant, spatiul permite prin arhitectura ca produsele sa fie mereu in centrul atentiei, indiferent de estetica sezonului sau evolutia trendurilor. Instalatii pop-up, fiecare cu o anumita personalitate, pot fi intalnite in magazin, oferind clientilor o experienta de shopping placuta, ca parte din filozofia marcii.

„Suntem foarte entuziasmati sa adaugam Topshop si Topman in portofoliul nostru si sa putem aduce aceste branduri internationale in Romania, pentru prima data. Am dezvoltat un plan cincinal provocator si putem confirma ca vor mai urma si alte lansari de magazine in 2019“, a declarat Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Peste 200 dintre cele mai stylish modele de imbracaminte si accesorii se vor lansa saptamanal ca parte din colectiile Topshop mainline, Boutique si denim. Topman va oferi game atent selectionate si adaptate fiecarui sezon in colectiile mainline, denim si formal outwear.

Magazinul va pune la dispozitie un serviciu gratuit de Personal Shopping, oferind clientilor o experienta unica. Acestia vor beneficia de sfaturile unui consultant de fashion personal si de acces exclusiv la cele mai noi articole.

„Cautam in permanenta sa imbunatatim si sa inovam experienta de shopping pentru clientii nostri, atat online, cat si offline, si suntem extrem de incantati ca noul nostru concept de design de magazin marcheaza expansiunea noastra in Romania. Aceasta inaugurare anunta inceputul unui parteneriat de succes alaturi de Voici La Mode“, a declarat Paul Price, CEO, Topshop Topman.

  • Topshop Topman se va afla in Bucuresti Mall, Calea Vitan 55-59, Bucuresti 031282.
  • Brandurile vor ocupa un singur nivel, cu o suprafata de peste 1.000 de metri patrati.
  • Vor fi disponibile urmatoarele colecții:
  • Topshop: Boutique, mainline si denim
  • Topman: mainline si denim.

Despre Topshop

Topshop este un retailer dinamic, care conecteaza oamenii cu tot ce inseamna avangarda in materie de fashion, stil si cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colectiile mainline si cele de accesorii, sunt lansate saptamanal; de asemenea, brandul propune o colectie denim extrem de versatila, colectie care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

Recunoscuti ca fiind partenerii designului original si campioni in sustinerea noilor talente, lista personalitatilor de seama care au facut parte din campaniile Topshop contine nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, precum si Gigi si Bella Hadid. Colectii capsula Topshop in colaborare cu designeri de renume au capatat deja recunoastere mondiala, in special colaborarile cu iconicul super model Kate Moss, mult apreciatii designeri britanici JW Anderson, Christopher Kane si Joanathan Saunders, si recenta colaborare cu premiatul designer Michael Halpern. Inovatia permanenta, parteneriatele tehnologice exclusive cu Oculus Rift si platformele sociale – precum Twitter, Facebook si Pinterest – asigura recunoasterea retailer-ului ca fiind un lider digital si mereu in linia intai a viitorului.

Topshop ofera gratuit serviciul premium de Personal Shopping si Styling doar intr-o selectie de magazine din cele 604, parteneri digitali si francize prezente in peste 35 de tari. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1.000 de metri patrati si primeste in jur de 400.000 de vizitatori saptamanal. Topshop.com atrage in medie 4.5 milioane de vizitatori saptamanali, fie ca sunt pe mobil, tableta sau desktop si livreaza in peste 100 de tari folosind o platforma tranzactionala dedicata in 9 dintre ele. Topshop.com ofera consumatorilor, fanilor si celor care urmaresc brandul o experienta de shopping interactiva si greu de egalat.

Despre Topman

Brandul britanic Topman a reusit sa puna moda masculina pe harta internationala a fashion-ului si a devenit o autoritate in domeniul stilului. De la modelele iconice la liniile clasice, Topman si-a castigat renumele printr-o abordare dinamica si irezistibila, o dorinta de a produce moda masculina cu adevarat aspirationala. Topman a lansat colectii capsula exclusive, in colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar si Sibling pentru a mentiona doar o parte, alaturi de ambasadori de brand renumiti, precum Nick Jonas, Douglas Booth si James Bay.

Impingand trendurile inainte si schimband felul in care barbatii privesc shopping-ul, Topman ofera gratuit serviciul de personal shopping in magazine selectionate. Amprenta globala a Topman include peste 160 de magazine in UK si un total de 420 la nivel global, in 34 de tari. Topman.com lanseaza peste 250 de produse saptamanal si asigura livrare catre 100 de tari.

Descopera cum arata tinutele care vor fi purtate de Andra in noul sezon „Romanii au talent“.

Foto: PR

Comentarii