Cele mai stylish tinute purtate de vedete la Festivalul Cerbul de Aur

4181
tinute purtate de vedete

Mai mult decat un un eveniment dedicat valorilor romanesti, Festivalul Cerbul de Aur din acest an a reunit pe scena nume importante din industria de divertisment. Celebritati locale si de peste hotare au incins atmosfera cu recitaluri spectaculoase, care au ridicat publicul la dans si au rasunat in difuzoare. Am selectat cateva dintre cele mai stylish tinute purtate de vedete la Brasov si ti le prezentam in cele ce urmeaza. 

Dupa cum bine stii, vedetele sunt mereu o sursa de inspiratie cand vine vorba de crearea unor tinute trendy si care capteaza toate privirile. Multe dintre ele colaboreaza cu stilisti renumiti si isi petrec destul de mult timp incercand sa aleaga outfituri care sa se potriveasca imaginii pe care o promoveaza, dar si care sa le puna in valoare calitatile fizice.

In acest an, echipa AndraOnline a fost invitata la Festivalul Cerbul de Aur, mai ales ca Andra a concertat in prima seara a evenimentului, prilej cu care am analizat din culise tinutele cu care vedetele au urcat pe scena si am facut un top cu cele mai frumoase aparitii.

Galerie foto cu cele mai stylish tinute purtate de vedete la Festivalul Cerbul de Aur

inapoi

1. Iuliana Tudor

Ne e greu sa decidem care ne-a placut mai mult: rochia alba, din matase si dantela, sau ia superba si fusta asortata, o tinuta speciala pentru evenimentul dedicat folclorului romanesc.

Un lucru e sigur: prezentatoarea TV a atras toate privirile.

inapoi

Comentarii