Cele mai frumoase tinute purtate de Andra la AIEVEA. Vedeta va straluci la Craiova!

1159
unde va concerta Andra in luna februarie

A fost numita nu de putine ori o artista completa si pe buna dreptate. Solista reuseste de fiecare data sa se reinventeze si sa ofere publicului totul la superlativ, indiferent ca este vorba de melodile sale sau de outfiturile pe care le poarta. Descopera care au fost cele mai frumoase tinute purtate de Andra la AIEVEA!

„Asta sunt eu, Andra. Si asta a fost AIEVEA“ – este mesajul transmis de pe scena la finalul primei zile de concert AIEVEA, eveniment emotionant ce a umplut trei zile la rand Sala Palatului din Capitala, la finalul lunii februarie, din acest an. Tinutele alese de artista au fost de-a dreptul uimitoare, de aceea le analizam pe fiecare in parte.

Tinute purtate de Andra la AIEVEA: cele mai frumoase aparitii ale solistei

inapoi

1. Costumul alb cu maneci largi

Cand spui Andra nu faci referire doar la vocea inconfundabila, ci la intregul pachet de calitati al solistei. Iar una dintre acestea este aceea de a oferi totul pe scena, nu doar muzica de cea mai buna calitate, ci si aparitii care sa nu fie usor uitate. O astfel de aparitie a fost si cea pe care vedeta a avut-o pe parcursul celor trei zile ale concertului AIEVEA. Solista a impresionat publicul cu un costum alb, format din doua piese (sacou si pantaloni). Desi in prima faza alegerea poate parea una banala, outfitul a fost unul cu totul special, iar asta s-a datorat aplicatiilor pretioase de pe sacou si manecilor largi ale acestuia. Pantofii cu aplicatii stralucitoare au completat cu brio tinuta impecabila.

inapoi

Comentarii