5 tinute indraznete la moda. Hainele de care are nevoie orice fashionista

250
tinute indraznete la moda

Esti curioasa sa afli care este secretul de stil ce te ajuta sa te remarci? Regula este simpla. Trebuie sa fii dispusa sa construiesti tinute indraznete la moda. Daca provocarea ti se pare prea dificila in acest moment, ia in considerare metoda evolutiei vestimentare. Treptat, pas cu pas, iti va fi mai usor sa renunti la vechiul stil, cel de care te-ai plictisit, si sa adopti unul mai curajos.

Pentru a adopta tinute indraznete la moda, nu trebuie neaparat sa renunti in totalitate la hainele pe care le ai acum in garderoba, ci doar sa inveti sa faci altfel asocierile vestimentare. S-ar putea sa descoperi cu incantare ca este suficient sa completezi outfitul cu un accesoriu chic pentru a oferi o nota fresh look-ului tau.

Descopera in galeria de mai jos 5 tinute indraznete la moda care te vor ajuta sa evoluezi pe plan vestimentar. Spunem „start” creativitatii!

Tinute indraznete la moda: galeria celor mai cool combinatii

Cum obtii tinute indraznete la moda, cu care tai respiratia tuturor? Joaca-te cu stilurile vestimentare si combina piese pe care nu le asociai pana acum. Ori indrazneste sa porti haine mai senzuale, dar tempereaza-le aerul sexy prin item-uri mai „cuminti”. Nu iti vine nicio idee in minte? Inspira-te din urmatoarele sugestii vestimentare si spune-ne care te-a cucerit.

inapoi

1. Rochia sacou + cizme peste genunchi

Atat rochia sacou, cat si cizmele peste genunchi au devenit doua piese statement in ultimele sezoane, asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Va fi floare la ureche sa obtii tinute indraznete la moda cu ajutorul celor doua piese. Completeaza outfitul cu o geanta cu imprimeu animal print si bijuterii care ies in evidenta. Efectul va fi ravasitor de la prima vedere. Singurul condiment de care vei mai avea nevoie in acest caz va fi o atitudine pe masura, una de femme fatale. Adopta aceasta combinatie chic la iesirile in oras si vei face furori.

inapoi

Comentarii