Tinute cu palarii pentru un look stylish. Invata sa porti cel mai cool accesoriu!

431
tinute cu palarii

Uneori, nu trebuie sa dai un refresh total garderobei pentru a alunga monotonia, ci doar sa porti accesoriul potrivit. Aceste tinute cu palarii se vor dovedi cea mai trendy alegere fashion, indiferent de sezon.

Un simbol al elegantei inca din epoci indepartate, palaria a ramas in continuare un element care face diferenta intr-o tinuta. De la combinatiile casual in care denimul este vedeta pana la cele elegante, acest accesoriu ajuta la conceperea unui outfit greu de uitat.

5 idei de tinute cu palarii

Da startul unei sesiuni de shopping, probeaza mai multe modele, in mai multe nuante, si observa cu atentie care dintre acestea iti avantajeaza cel mai mult fizionomia. Dar, mai intai, te lasam sa te delectezi cu cateva idei de tinute cu palarii care sa iti fie sursa de inspiratie.

inapoi

1. Palarie + cizme inalte

Cele doua accesorii formeaza o echipa vestimentara extrem de buna, asa ca nu vei da gres daca vei investi in ele in sezonul rece. Alege un top in culorile toamnei si o fusta de catifea ori de piele pentru un outfit desavarsit. Ultimul accesoriu de care vei mai avea nevoie este chiar zambetul tau.

inapoi

Comentarii