Tinuta purtata de Andra pe scena Festivalului Cerbul de Aur

20828
Tinuta purtata de Andra

Miercuri, 29 august, indragita solista a sustinut un recital de exceptie la Brasov, dupa 13 ani ani de cand a participat la acest eveniment muzical si a castigat locul II. De aceasta data, emotiile au fost, dupa cum a marturisit ea, tot mari, dar s-a simtit minunat la Festivalul Cerbul de Aur si reactia publicului a fost pe masura. Iata tinuta purtata de Andra pe scena!

Recunosc, sunt o norocoasa, si asta pentru ca am ajuns sa lucrez cu una dintre cele mai talentate cantarete de la noi din tara. Andra este nu doar colega mea de la site-ul care ii poarta numele, AndraOnline, dar si un om care ma inspira, care este foarte atent la detalii si de la care simt ca am foarte multe de invatat.

Inainte de a canta la Cerbul de Aur, am fost printre primele persoane care au vazut-o pe Andra inainte sa apara in fata publicului si nu am stiut ce sa admir intai: sacoul super stylish cu pietre aplicate, cerceii statement sau cizmele care ii puneau atat de bine picioarele in valoare. Mi-am dat seama, ulterior, ca nu sunt singura curioasa care a vrut sa stie cum si-a ales outfitul, asa ca am rugat-o sa imi descifreze misterul.

Iti prezint, in cele ce urmeaza, tinuta purtata de Andra la Brasov!

inapoi

1. Cu ce stiliste a colaborat

 

Tinuta purtata de Andra la Cerbul de Aur a fost compusa din piese elegante, dar cu accente moderne si glam. Ea a fost realizata in colaborare cu Fabuloasele, Diana Enciu si Alina Tanasa.

inapoi

Comentarii