Tendinte in manichiura toamna 2018: ce culori si modele ne recomanda specialistii in domeniu

677
tendinte in manichiura toamna 2018

Iti doresti ca unghiile tale sa fie in trend cu acele tendinte in manichiura toamna 2018 purtate de modele pe podiumurile saptamanii modei de la New York, Milano, Londra sau Paris? Ne-a spus ce se poarta in materie de unghii sezonul toamna-iarna 2018-2019 Catalina Stoica, Nailexpert Beauty District.

Bucura-te de cele mai spectaculoase tendinte in manichiura toamna 2018 si iarna 2019 si afla cum sa realizezi o manichiura de invidiat.

De ce este important sa avem unghiile ingrijite si colorate cu stil? Pentru ca ele completeaza intregul look, pentru ca reprezinta punctul de la sfarsitul propozitiei, asa cum spune fashion designerul Prabal Gurung. De aceea, adauga specialistul, conteaza foarte mult cum punem acest punct si ce tendinte in manichiura toamna 2018 alegem.

Tendinte in manichiura toamna 2018 – nuantele-cheie pe care sa mizezi

Poarta in acest sezon, dar si in urmatorul, nuante cu personalitate, care nu au cum sa fie trecute cu vederea atat toamna, cat si iarna.

inapoi

1. Verde army cu medalii aurii

Nuanta verde army trebuie s-o accesorizezi cu paiete aurii sau cu elemente de decor fine, aurii, ca niste medalii. Kaki-ul este una dintre culorile acestei toamne si este un must sa se regaseasca si in manichiura.

inapoi

Comentarii