Stefan Banica Jr. va deveni din nou tata la 51 de ani. Lavinia Parva este insarcinata

8413
Stefan Banica Jr

Vesti bune pentru fanii cantaretului. Acesta o sa mai aiba un copil, iar presa locala deja isi da cu parerea privind sexul bebelusului. Stefan Banica Jr. a anuntat acest lucru important chiar ieri, sambata, in cadrul concertului sustinut la Sala Palatului.

Pe 15 noiembrie, chiar cand Violeta, fiica artistului si a Andreei Marin, implinea 11 ani, acesta i-a facut o surpriza de proportii. Solistul i-a cantat la multi de pe scena, i-a urat toate cele bune si a tinut sa ii ofere un cadou aparte: un frate sau o sora mai mica.

O veste data direct de pe scena

„Pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani. Iar Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinara si am sa spun asta seara… Si fata de colegii mei, nici ei nu stiu. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara“, a declarat artistul direct de pe scena. Dupa cum era de asteptat, publicul a aplaudat si atmosfera s-a incins in sala.

Stefan Banica Jr. este casatorit cu Lavinia din 2017

Cantaretul in varsta de 51 de ani nu a dat mai multe amanunte despre cand va naste sotia sa sau despre sexul copilului, insa asteptam cu nerabdare sa vedem daca e vorba de un baiat sau de o fata.

Lavinia Parva, sotia cantaretului, este insarcinata pentru prima data si a devenit jumatatea lui in mod oficial in toamna anului 2017, chiar de ziua lui Stefan Banica Jr. Pe atunci, cuplul a plecat in Bulgaria si a folosit drept pretext aniversarea artistului ca sa aduca laolalta cativa prieteni apropiati. Acestia au fost surprinsi sa descopere ca nu e vorba de o petrecere de aniversare, ci de o… nunta.

Acum, ca ai aflat vestea ca Stefan Banica Jr. va deveni din nou tata la 51 de ani, te poate interesa sa vezi si mai multe imagini emotionante cu fiica lui Cabral si Andreea Ibacka.

Foto: Facebook

Comentarii