Starurile de la noi la strans gunoaie: ce vedete au muncit in acest weekend

650
starurile de la noi la strans gunoaie

In acest weekend, mai exact sambata, pe 15 septembrie, de Ziua Mondiala a Curateniei, s-a facut o mobilizare fara precedent in intreaga lume pentru a fi adunate gunoaiele din mediul inconjurator. Romania a participat si ea la acest proiect si, cu aceasta ocazie, le-am putut vedea pe starurile de la noi la strans gunoaie. Un semn ca fiecare gest conteaza in acest sens si ca ar trebui sa le urmam exemplul.

Voluntari din toata tara, printre care si vedete, politicieni si persoane publice au transmis mesaje de sustinere pentru marea curatenie generala organizata in acest weekend, la nivel national, de „Let’s Do It, Romania!“.

Cine sunt starurile de la noi la strans gunoaie sau care au sustinut public acest proiect grandios? Lista e lunga: Amalia Enache, Alina Eremia, Nicole Cherry, Holograf, Loredana Groza, Irina Rimes, Monica Barladeanu, Irina Fodor, Cristina Neagu, Giulia, Cornel Ilie, Adrian Despot, Florin Busuioc si multi altii. Unii dintre ei au fost surprinsi in timp ce participau la actiunea de curatare, singuri sau alaturi de familie, in timp ce altii au postat in Social Media video de sustinere a acestui eveniment si prin care ne indeamna sa acordam mai multa importanta felului in care avem grija de natura.

Imagini cu starurile de la noi la strans gunoaie

inapoi

1. Amalia Enache

„Este foarte multa mizerie in Romania si trebuie sa facem curatenie. Cum ar zice fiica mea – Haide!“, a postat in Social Media Amalia Enache, care a fost surprinsa in timp ce aduna gunoaie alaturi de cea mica.

inapoi

Comentarii