Specialistii in design interior te invata sa construiesti Spatiul Copilariei

89
Spatiul Copilariei

Odata cu aflarea vestii ca va veni pe lume un bebelus, apar si primele ingrijorari. Haine, sisteme de purtat, biberoane, patut si tot ce tine de confortul si buna dezvoltare a celui mic sunt subiecte frecvent abordate de viitorii parinti. Pe termen lung, trebuie sa gandesti in detaliu intreg Spatiul Copilariei.

Camera copilariei este o parte importanta din acest proces. In camera celui mic se intampla totul. Aici va invata sa se adapteze la diferite situatii, se va juca, se va odihni si va acumula deprinderi utile pentru intreaga viata. Daca ai intrebari si iti doresti ca Spatiul Copilariei copilului tau sa fie cat mai aproape de perfectiune, invata trucuri si reguli de design interior de la specialistii Alina Vilcu si Omid Ghannadi. Cei doi vor sustine o conferinta pe aceasta tema, numita chiar “Spatiul Copilariei”, initiata de Inside Academy si Totul despre mame, cu sprijinul Regina Maria.

Solutii practice pentru amenajarea si personalizarea camerei copilului

In cadrul conferintei, vei afla multe lucruri interesante despre cum transformi un spatiu de locuit intr-un loc special pentru copii. Vei invata sa exploatezi la maximum o camera de mici dimensiuni, sa o personalizezi in functie de preferintele copilului, astfel incat sa raspunda nevoilor lui si ale tale.

Specialistii in design interior Alina Vilcu si Omid Ghannadi stau la dispozitie cu informatii utile si cu trucuri adaptate, ca raspunsuri la intrebarile tale.

Spatiul Copilariei – ce vei afla la conferinta

Rezerva un loc la conferinta ce se va desfasura pe 17 noiembrie, la Palatul Universul, si vei afla totul despre camera copilului. Mai exact, in cadrul evenimentului, vei invata cum sa amenajezi un dormitor pentru copil/copii. Vei afla solutii practice de amenjare, care sa poata fi usor adaptate cand copilul creste, vei stii cum sa amenajezi un ”colt” de joaca in casa. De asemenea, dupa eveniment, vei putea sa creezi un ambient inspirational si motivational pentru copil, vei putea sa amenajezi biroul pentru un scolar, vei stii sa alegi mobila pentru copii si de unde sa o cumperi.

Alina Vilcu si Omid Ghannadi au toate raspunsurile si la intrebari despre cum amenajezi casa pentru a incuraja creativitatea copilului, ce culori alegi pentru pereti. Cei doi experti iti vor oferi ponturi si pentru depozitarea jucariilor, bicicletelor, tricicletelor, trotinetelor.  Daca dupa toate acestea, mai ai intrebari, specialistii in design interior au pregatit la finalul evenimentului si o sesiune de Q&A cu o multime de raspunsuri personalizate.

Ca sa participi la conferinta, iti poti procura bilet de aici.

Daca vrei sa reamenajezi camera copilului, iata cateva idei care ar putea sa te inspire!

Foto: Instagram

Comentarii