Solista Selena Gomez, internata intr-un Centru pentru Sanatate Mintala

1523
Solista Selena Gomez

Vedeta s-a internat zilele acestea pentru a trata starile de anxietate si de depresie de care sufera. Problemele de sanatate si cele din viata personala au afectat-o mai mult decat lasa sa se vada solista Selena Gomez.

Lucrurile nu au fost tocmai roz pe parcursul acestui an pentru solista Selena Gomez (26 de ani). Desi a incercat sa se concentreze cat mai mult pe cariera muzicala si pe momentele frumoase petrecute alaturi de oamenii dragi, problemele par ca nu inceteaza pentru starul american.

Vedeta incearca sa scape de depresie si de anxietate

Solista Selena Gomez a luat hotararea de a se ocupa mai mult de starea de sanatate psihica si s-a internat zilele acestea intr-un centru special destinat tratarii problemelor mintale, potrivit eonline.com. Presa din strainatate sustine ca starul a incercat din rasputeri sa ramana concentrata pe cariera si sa nu se lase afectata de starea de sanatate.

Tocmai de aceea, ea a continuat sa compuna si chiar s-a mutat intr-un alt oras pentru a avea parte de liniste. Cu toate acestea, apropiatii cantaretei sustin ca ea a suferit o cadere nervoasa dupa ce a fost internata de mai multe ori in doar cateva saptamani pentru a trata lupusul, dar si ca urmare a transplantului de rinichi care a avut loc anul trecut.

Solista Selena Gomez a vorbit fanilor despre problemele de sanatate

Luna trecuta, starul si-a deschis sufletul si a vorbit pe una dintre retelele de socializare despre starile ei de depresie de care a tot suferit in ultimii cinci ani. „De fiecare data cand am incercat sa fac lucrurile cum trebuie am simtit ca oamenii m-au luat deoparte si m-au criticat“, a dezvaluit solista Selena Gomez.

View this post on Instagram

I wanna hold you when I’m not supposed to…

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Tot atunci, ea a mai anuntat ca urmeaza sa faca o perioada de pauza pentru a se ocupa mai mult de problemele de sanatate pe care le are. De-a lungul ultimilor ani, ea a primit de mai multe ori tratament pentru starile de depresie si de anxietate cu care se confrunta. Prima data s-a intamplat in 2014, apoi in 2016, dar si timp de doua saptamani la inceputul acestui an.

Acum, ca ai citit despre problemele de sanatate ale Selenei Gomez, descopera mai multe despre tinuta Melaniei Trumjp din Egipt cu care a starnit controverse in Social Media.

Foto: Instagram/Guliver

Comentarii