Astazi incepe show-ul Romanii au talent! Esti pregatit pentru #9suprem?

352
show-ul Romanii au talent

In doar cateva ore, te poti bucura din plin de tot ceea ce noul sezon din show-ul Romanii au talent are de oferit. In prima editie, nu doar ca o sa ai ocazia sa vezi ce jurat ofera primul golden buzz, ci si numeroase alte momente speciale.

Smiley si Pavel Bartos abia asteapta sa dea startul sezonului #9suprem. Diversitatea momentelor si gradul de creativitate al concurentilor i-au determinat pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre si Florin Calinescu sa gaseasca talentul suprem.

Show-ul Romanii au talent: se ofera golden buzz in prima editie

Prima editie din show-ul Romanii au talent vine si cu primul golden buzz din acest sezon. Unul dintre jurati a surprins publicul cu apasarea primului buton auriu, alegerea acestuia fiind neasteptata.

Un alt moment remarcabil al primei editii este cel al unei concurente care nu a renuntat niciodata la visul ei. A crezut in ea si a lucrat la perfectionarea numarului, iar maine va ridica toti juratii in picioare si il va face pe Mihai Petre sa spuna: „Intotdeauna am crezut ca show-ul acesta este despre oameni ca tine, care vin cu emotie sincera“.

Mihai Petre invata miscari noi de dans de la un concurent

In editia de astazi, o sa avem parte si de un moment cu totul special, unul in care nu juratul il invata pe concurent, ci invers. Printre hohote de ras, Florin Calinescu il provoaca pe Mihai sa se alature concurentului pe scena si sa danseze impreuna pe coregrafia acestuia.

Bineinteles, de pe scena nu lipsesc Smiley si Pavel Bartos, care cu aceasta ocazie invata noi miscari de dans. „Faptul ca vii in fata mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice inchipuire“, i-a spus Florin Calinescu unei concurente care a lasat publicul fara cuvinte. „Este admirabil mesajul pe care il transmiti. Te admir si te iubesc pentru asta!“, i-a transmis Andra, emotionata, la sfarsitul numarului. Incepand din aceasta saptamana, in fiecare seara de vineri, de la 20:30, show-ul Romanii au talent va aduce momente inedite, nemaivazute si pline de suspans, care promit sa surprinda prin originalitate si creativitate.

Citeste si Andreea Balan a dezvaluit cand o sa aduca pe lume cel de-al doilea copil.

Foto: Pro Tv

Comentarii