Un nou show de muzica si entertainment la Pro TV: Cabral va prezenta emisiunea!

401
show de muzica si entertainment la Pro TV

Din luna decembrie, incep preselectiile pentru un nou show de muzica si entertainment la Pro TV. Se numeste „Canta acum cu mine“ si promite sa faca o tara intreaga sa vibreze. Iata cum te poti inscrie si care sunt regulile competitiei!

Mai intai, trebuie sa stii ca este singurul show de muzica si entertainment cu 100 de jurati. Da, ai citit bine, 100 de jurati! Poti participa la aceasta emisiune fie ca iti place sa canti pop, rock, disco, clasic, musical sau orice alt stil muzical. Cum de altfel nu conteaza daca ai band sau iti place sa fii singur pe scena, daca esti amator sau poate profesionist.

Cum te poti inscrie

Important e ca prin vocea ta sa-i faci pe cei 100 de specialisti sa cante alaturi de tine, iar o tara intreaga sa se topeasca de emotie la interpretarea ta. Pentru a te inscrie la acest show de muzica si entertainment la Pro TV, poti suna la numarul de telefon 0752.142.683 sau poti sa vii direct la preselectiile „Canta acum cu mine“, care vor avea loc sambata, 8 decembrie, de la ora 10:00, la Hotel IBIS Gara de Nord, din Capitala.

Cabral va prezenta acest nou show de muzica si entertainment la Pro TV

”Intotdeauna mi s-a parut ca atunci cand vine vorba de spectacol, nu ajunge sa ai doar un talent. Ci trebuie sa fii tare 360 de grade. De aceea cred ca nebunia asta care se numeste Canta acum cu mine va cere de la competitori ce nu s-a cerut pana acum: show complet. De la voce si abilitati tehnice, pana la prezenta pe scena, dans si puterea de a ridica oamenii de pe scaune. Pentru ca de data asta nu vom avea un juriu format din 3 sau 4 specialisti… ci cel mai dificil juriu din lume: 100 de oameni! Concurentii vor trebui sa convinga 100 de oameni sa se ridice, sa cante si sa danseze impreuna cu ei. Daca vor reusi… inseamna ca si cei de-acasa vor canta si vor dansa deopotriva”, spune Cabral, prezentatorul show-ului „Canta acum cu mine“.

All together now este un format TV international in care fiecare concurent care intra pe scena trebuie sa faca tot posibilul ca prin vocea sa sa-i convinga pe cei 100 de experti sa cante alaturi de el. Vocile care se alatura momentului reprezinta scorul fiecaruia, iar cel care obtine cel mai bun scor ajunge direct in marea finala si poate castiga marele premiu de 50.000 de euro.

Acum, ca ai aflat ca se pregateste un nou show de muzica si entertainment la Pro TV, te poate interesa sa descoperi mai multe despre concertul Aievea, sustinut de Andra la Craiova saptamana viitoare.

Foto: Pro TV

Comentarii