Sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent: cand ne vom bucura de spectacol

1861
sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent

Inca putin si vom avea parte in fiecare seara de vineri de un show in bunul sens al cuvantului. Descopera in randurile de mai jos cand va incepe sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent!

Nu ai spune ca dupa 8 sezoane in care ai avut ocazia sa cunosti oameni si talente nemaintalnite mai exista loc de mai mult. Cu toate acestea, sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent se anunta unul cu adevarat spectaculos, asa ca nu e bine sa schimbi postul.

Sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent incepe pe 8 februarie

In noile editii, cunoscute si sub denumirea de sezonul #9suprem, momentele spectaculoase, surprizele si emotiile isi dau intalnire. Sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent incepe pe 8 februarie, de la 20:30, pe Pro Tv. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Dinamismul show-ului va fi intretinut de gazdele emisiunii Smiley si Pavel Bartos, care vor fi in permanenta alaturi de concurenti si ii vor sustine mai energic ca niciodata.

Juratii – Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre si Florin Calinescu – sunt pregatiti sa fie uimiti de diversitatea reprezentatiilor si de abilitatile extraordinare ale participantilor si, cel mai important, sa gaseasca cel mai talentat concurent din 2019.

Ce spun juratii despre noul sezon

O sa fie unul cu totul aparte, asta este sigur cand vorbim de sezonul 9 al emisiunii Romanii au talent. „Eu traiesc la maximum fiecare zi de filmare la Romanii au talent, rad in hohote, plang, imi tin respiratia… Noul sezon duce totul la extrem, cred ca toti vor simti tensiunea imensa. Imposibilul chiar devine posibil in sezonul 9“, a spus indragita solista Andra.

Pareri similare au si colegii de la masa juratilor. Cred ca ne asteapta cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii, in ceea ce priveste talentele. Concentratia de momente exceptionale a depasit asteptarile mele. Sunt doua acte artistice care in continuare imi par ireale, desi le-am revazut de cateva ori cu multa atentie. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neasteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat in emisiune pana acum“, a declarat Andi Moisescu.

Citeste si spectacolul Traditional al Andrei va ajunge la Bacau in primavara.

Foto: Instagram

Comentarii