Sezonul 15 Las Fierbinti incepe azi. Ce au declarat actorii despre noile episoade

128
Sezonul 15 Las Fierbinti

Fanii acestui serial care a cucerit multi romani au parte de o surpriza. Nu numai ca sezonul 15 Las Fierbinti debuteaza in aceasta seara, de la ora 20:30, la Pro TV, ci acesta va fi difuzat, de acum incolo, trei seri de-a randul, marti, miercuri si joi.

In primele episoade din sezonul 15 Las Fierbinti, vom avea parte de o portie zdravana de comedie, alaturi de personajele care ne-au adus de multe ori zambetul pe buze. Bobita, Giani, Celentano, Aspirina, Dorel, Gianina, Dalida, Vasile si toti ceilalti fierbinteni isi vor continua aventurile de zi cu zi, in stilul lor caracteristic. Ironia fina face si ea parte din meniu.

„Va asteptam sa fiti alaturi de noi si in acest sezon nou, care vine cu o surpriza pentru cei care ne urmaresc. Vom fi prezenti si in fiecare miercuri, nu doar marti si joi, asa cum deja v-am obisnuit”, a declarat Anca Dumitra, actrita care o interpreteaza pe Gianina.

Umorul este la el acasa in sezonul 15 Las Fierbinti

La sapte ani de la debut, Las Fierbinti este unul dintre cele mai iubite seriale din Romania. Sezonul 14, pe care Pro TV l-a difuzat in toamna, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. „Au trecut atatia ani si noi suntem tot aici, si mai buni, iar telespectatorii rad si mai mult. Romanii iubesc acest serial, romanii se hranesc cu personajele pe care le interpretam. Sezonul 15 e senzational! Doamnelor, domnilor, va garantez trei zile pe saptamana de buna dispozitie, ras, vorbe de duh si umor de calitate”, a spus Ecaterina Ladin, cea care joaca rolul Dalidei in serialul de comedie.

Acum, ca ai aflat ce surprize aduce Sezonul 15 Las Fierbinti, care incepe azi, nu rata si emisiunea de divertisment Ferma, care se va difuza in aceasta seara. Vedetele sunt puse la grea incercare!

Foto: Pro TV

Comentarii