La multi ani, Eva Maria Ioana! Iata care e semnificatia numelui fetitei Andrei si a lui Catalin

18358
semnificatia numelui fetitei Andrei si a lui Catalin

Numele unui copil este printre primele daruri pe care cel mic il primeste de la parinti. Intr-un mod aparte, acesta face trimitere catre trecut – copilul isi va aminti mereu de alegerea celor care i-au dat viata -, exprima identitatea prezentului, dar este si o carte de vizita pentru viitor. Poate de aceea e atat de greu sa alegem cel mai bun nume pentru copil. In continuare, iti vom dezvalui care e semnificatia numelui fetitei Andrei si a lui Catalin.

Pe 15 august, cand crestinii celebreaza Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, redactia AndraOnline si-a propus sa ii faca o surpriza Evei. Dupa ce saptamana trecuta, vineri, pe 10 august, le transmiteam cele mai calde urari Andrei si lui Catalin, care implineau 10 ani de cand s-au casatorit civil, azi a venit randul ei sa fie in centrul atentiei.

In varsta de trei ani, copilul cel mic al cuplului Maruta se numeste Maria, un nume cu conotatii religioase profunde, dar si care ii aminteste prezentatorului TV de copilarie si de oameni importanti din viata lui. Sa ramai mereu la fel de frumoasa, mica printesa, sa gasesti fericire in orice lucru care te inconjoara si Sfanta Maria sa te ocroteasca in fiecare zi!

Semnificatia numelui fetitei Andrei si a lui Catalin? Eva, cel mai des folosit, a fost alegerea celor doua vedete. Dupa cum ne-au povestit Andra si Catalin, au simtit ca i se potriveste chiar inainte de a veni pe lume si, fara sa isi propuna asta, este si numele pe care il folosesc cel mai des.

inapoi

1. Care e semnificatia numelui fetitei Andrei si a lui Catalin

Maria si Ioana, spre deosebire de Eva, reprezinta o mostenire aparte de familie. Mai exact, Catalin si-a numit astfel fiica in amintirea bunicilor. Maria este bunica din partea tatalui, iar Ioana este cea din partea mamei, care de altfel l-a si crescut. Acestea i-au oferit iubire nemarginita si lectii pretioase de viata, asa ca sotul Andrei a decis sa le pastreze mereu in inima si in ganduri atunci cand rosteste numele intreg al fiicei sale.

inapoi

Comentarii