Semne ca iubeste pe altcineva. Nu merita sa investesti sentimente!

183
Urmareste aceste semne ca iubeste pe altcineva!

Barbatii sunt deseori greu de citit. Acum flirteaza cu tine, iar in secunda urmatoare te pot ignora cu desavarsire. Totusi, le poti descifra unele reactii, care iti arata cum se raporteaza la tine. De asemenea, te poti ghida dupa semne ca iubeste pe altcineva.

Trebuie doar sa le analizezi gesturile, privirea si cuvintele. Iti vei da seama rapid care sunt aceste semne ca cel pe care ai pus ochii iubeste pe altcineva si nu vrea de la tine mai mult decat o aventura sau, in cel mai nevinovat caz, o prietenie. Yourtango.com stie ce sa urmaresti si cand e mai bine sa te distantezi ca sa nu suferi mai tarziu.

Nu iti raspunde prompt la mesaje

Cand un barbat este atras de o femeie, face tot posibilul sa fie conectat cu ea in orice moment. Daca nu te place sau iubeste pe altcineva, nu va fi nici macar politicos sa-ti raspunda la SMS-uri. Acelasi lucru se intampla si la apeluri.

Nu ii cauta scuze, de exemplu, sa presupui ca nu a primit mesajul tau. Este gresit! Daca nu vrea sa-ti dea sperante, actioneaza ca atare. Bine, se poate intampla sa primesti o replica de la el, dupa ceva timp de asteptare, care nu spune mai nimic. Concluzia este similara: nu este interesat de tine sau este indragostit de altcineva.

Este plictisit in compania ta

Daca ai reusit sa-l scoti la o intalnire, o sa observi ca doar tu initiezi subiectele de discutie. El va raspunde frumos, ca la un interviu. Daca simti ca incerci sa obtii cat mai multe de la el, iar acest proces devine complicat, ca si cum i-ai scoate cuvintele cu clestele din gura, este semn ca trebuie sa cedezi. Nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Uita ce ii spui si alte detalii despre tine

Un barbat care nu-si aminteste ziua ta de nastere este un barbat neinteresat de persoana ta. Iti spunem toate acestea ca sa nu pierzi timpul asteptand un barbat nepotrivit sa te iubeasca. De obicei, barbatii sunt selectivi in legatura cu ceea ce doresc sa auda si sa retina.

Semne ca iubeste pe altcineva: nu-l intereseaza aspecte din viata ta

Cand va intalniti, prefera sa discutati lucruri marunte si neimportante si iti da de inteles ca nu vrea sa stie detalii din viata ta, cum ar fi ce hobby-uri iti plac, ce faci la serviciu. In mod normal, un barbat interesat vrea sa stie intr-un timp scurt cat mai multe despre tine, daca nu chiar totul.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa afli detalii despre cantareata Feli Donose, care a nascut o fetita.

Foto: Guliver

Comentarii