Semifinala de la Vocea Romaniei: ce tinuta si make-up a ales Andra

557
Semifinala de la Vocea Romaniei

Nu doar semifinalistii au atras toate privirile aseara la Vocea Romaniei, ci si antrenorii, care au optat pentru outfituri care sa iasa din tipare si in acord cu stilul personal. Descopera mai multe despre tinuta purtata de Andra in semifinala de la Vocea Romaniei!

Vineri seara ne-a adus nu doar surprize muzicale, ci si unele surprize care tin de partea fashion a industriei de divertisment. Antrenorul Andra a pregatit pentru semifinala de la Vocea Romaniei momente muzicale emotionante, dar si o tinuta care i-a pus in valoare calitatile.

Cum a aratat tinuta Andrei in semifinala de la Vocea Romaniei

inapoi

1. Cine a ajutat-o sa isi compuna outfitul

Cunoscuta solista a impresionat cu alegerile ei vestimentare inca din etapa de auditii pe nevazute a show-ului muzical. In semifinala de la Vocea Romaniei, ea a optat pentru o tinuta recomandata de Diana Enciu si Alina Tanasa, stiliste cunoscute si sub numele de Fabuloasele. Rochia de culoare argintie ce poarta semnatura brandului Norina i-a evidentiat picioarele. In plus, piesa a avut atasata o trena laterala, care i-a conferit un aer dramatic si, in acelasi timp, super stylish.

inapoi

Comentarii