Schimbare de look pentru Angelina Jolie: vedeta s-a facut blonda si are o coafura noua

276
Schimbare de look pentru Angelina Jolie

Dupa despartirea de Brad Pitt, care a zdruncinat din temelii Cetatea Filmului, frumoasa actrita a suferit foarte mult, insa a decis de ceva timp ca e momentul sa mearga mai departe si sa isi continue viata. Ea s-a apucat din nou de filmari, prilej cu care am remarcat o schimbare de look pentru Angelina Jolie care ne-a facut sa ne intrebam daca este ea sau nu in imagine. 

Vedeta in varsta de 43 de ani apare intr-o fotografie facuta de unul din colegii de pe platourile de filmare ale peliculei „Come away“, scrie Eonline.com. David Oyelowo a postat un selfie pe Instagram cu toata echipa care lucreaza la acest film. In el se poate vedea ce schimbare de look pentru Angelina Jolie ne-a atras atentia.

De ce a fost nevoita actrita sa poarte peruca

In aceasta fotografie, Angie este blonda si poarta o peruca. Vedeta are parul ondulat si este vizibil imbatranita, plus ca are un outfit ce aminteste de moda de la inceputul anului 1900. Fosta sotie a lui Brad Pitt a primit unul dintre rolurile principale in filmul fantasy „Come Away“ si da viata personajului Rose, care are parul blond si ondulat. Asa ca actrita a optat pentru o peruca si a incercat sa intre cat mai bine in pielea personajului. Regizorul filmului este Brenda Chapman, care mai are in palmares filmele „Neinfricata“ si „Printul Egiptului“.

Schimbare de look pentru Angelina Jolie: cand a mai optat pentru blond

Angelina Jolie a mai fost blonda in diverse filme in care a aparut, printre care „Salt“, „Dispari in 60 de secunde“ si „Tinerete furata“, drama care i-a adus si un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Acum, ca ai aflat de aceasta schimbare de look pentru Angelina Jolie, te poate interesa sa citesti si despre: premierele toamnei 2018 – ce filme sa nu ratezi la cinema.

Foto: Instagram/Guliver

Comentarii