Vrei sa mergi de Sarbatori Acasa cu Andra, Adi sau Pavel? Iata ce trebuie sa faci!

164
Sarbatori Acasa cu Andra

Craciunul se apropie iute si visezi cu melancolie la mesele cu bunatati, cu cei dragi alaturi. Ca sa fie momente cu adevarat de neuitat, inscrie-te in campania lansata de Timisoreana si poti merge de Sarbatori Acasa cu Andra.

Inscrie-te in concurs pana la 21 noiembrie si convinge-i pe Andra, Adi sau Pavel ca meriti sa pleci cu favoritul tau de Sarbatori Acasa.

Toti iubim sa petrecem sarbatorile acasa, alaturi de cei pe care nu-i vedem atat de des pe cat ne-am dori. Craciunul inseamna tihna, dar si masa cu zambete si voie buna. Demonstreaza printr-o imagine sugestiva sau un clip ca iti doresti foarte mult sa ajungi de Sarbatori Acasa cu Andra sau celelalte doua vedete.

Dupa inscrieri si jurizare, cei trei mentori vor alege cate un concurent pentru a face echipa. Dupa ce echipele vor fi stabilite, intre 3 si 14 decembrie, acestea vor trece prin mai multe probe. Fiecare dintre probe va testa diferite abilitati ale celor trei echipe de a mentine atmosfera perfecta de sarbatori de acasa. Publicul va decide cine s-a descurcat cel mai bine, iar concurentul castigator va merge acasa, cu mare fast, cu mentorul sau. Vor duce cu ei cadouri si surprize, pentru a incepe cum se cuvine sarbatorile. Pana la acel moment, iata ce trebuie sa faci!

Sarbatori Acasa cu Andra – intra in competie si convinge-o sa te aleaga

Ti-e dor de cei dragi? Nu mai amana, de sarbatori du-te sa-i vezi. Te duc chiar eu la ei, pe cuvant! Inscrie-te la concurs pe http://beretimisoreana.ro/sarbatoriacasa/ si hai sa facem echipa. Trimite o poza sau video si convinge-ma ca vrei din tot sufletul acasa. Eu vin cu colindele, tu cu zambetul, ok? #SarbatoriAcasa

Publicată de Andra pe Vineri, 16 Noiembrie 2018

Campania lansata de Timisoreana are scopul de a oferi momente de colectie pentru cei care iubesc sa petreaca Sarbatorile Acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii ca sa te inscrii in concurs.

Mai intai, trebuie sa completezi data nasterii, numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Urmatorul pas consta in incarcarea unei imagini sau a unui clip, prin care sa demonstrezi ca iti doresti sa ajungi acasa de Sarbatori. Cu aceste dovezi ii poti convinge pe Andra, Adi sau Pavel ca vrei ca unul dintre ei sa te insoteasca pana acasa.

La al treilea pas, spune unde e acasa si cine ai vrea sa te conduca pana acolo. Trebuie sa completezi cu locul unde stai acum, unde ai vrea sa mergi acasa si cine ai vrea sa te conduca.

Daca alegerea ta a fost Andra, trebuie sa o convingi si pe ea sa te aleaga!
Iubita cantareata iti multumeste in avans ca ai ales-o, dar partea grea abia dupa inscriere incepe. Asteapta stabilirea echipelor si fa cea mai buna echipa cu mentorul tau, ca sa plecati impreuna spre casa de Sarbatori!

Ce inseamna Sarbatorile acasa pentru Andra, Adi si Pavel

Actorul si prezentatorul Pavel Bartos spune ca, pentru el, Craciunul inseamna “ acele intalniri in care eu spun cele mai bune glume, la care eu rad. Sunt acele intalniri la care cei dragi mie spun cele mai nebune glume, la care eu rad, iar ai mei musafiri spun aceleasi glume, an de an, la care eu rad”. Simpaticul prezentator te invita sa intri in aceasta campanie, sa povestesti cu umor sau fara, pentru ca el va rade oricum si, cine stie, poate tu vei fi alesul.

Cea mai indragita cantareata din Romania, dupa majoritatea statisticilor recente, Andra spune ca, pentru ea, Craciunul inseamna cantec si bucurie: „E voie buna si timp petrecut alaturi de cei dragi. Ce sa mai, e corul de rasete al familiei in jurul mesei!”.

Adrian Hadean este chef, gastronom, blogger culinar, scriitor. Adi considera ca Sarbatorile sunt ocazii speciale, cand poate gati altfel. Stie ca pentru fiecare dintre noi Sarbatorile inseamna altceva si mai stie ca pentru fiecare dintre noi este foarte important sa petrecem sarbatorile acasa. Daca vrei sa faci echipa cu Pavel, cu Andra sau cu mine, spune simpaticul chef, inscrie-te in acest concurs si s-ar putea ca unul dintre noi sa te insoteasca, acasa, de sarbatori, cu mare fast. “Nu-mi fac griji de echipa pe care o vei alege, pentru ca sunt convins ca aveti gusturi bune”, a spus Adi sigur pe el.

Cu un strop de umor strengaresc, Andra i-a dat o replica de zile mari: “Sunt perfect de acord cu Adi, aveti gusturi bune, de aceea ma veti alege pe mineee:)”

Acum, ca ai aflat cum pot sa petreci de Sarbatori Acasa cu Andra, te invit sa iti faci planuri pentru vineri, 23 noiembrie. La cinema, Grinch vrea sa fure Craciunul din nou! Ii va fi dejucat planul?

Foto: Timisoreana

Comentarii