O noua editie „Romanii au Talent“: de ce Andra nu mai vrea sa danseze cu Mihai Petre

1856
romanii au talent

Emisiunea „Romanii au Talent“ revine in aceasta seara cu o noua editie extraordinara din sezonul #9suprem. Concurenti care vor ului juratii si publicul vor lua cu asalt scena talentului si le vor prezenta momente la care nu s-ar fi asteptat.

Incantat de reprezentatia de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alatura si danseaza impreuna, insa fata are un mic accident pricinuit de jurat.

„Nu mi s-a parut, dar am auzit ca i-am rupt o unghie. Probabil ca n-am mai dansat de mult, m-am trezit si eu pe scena si n-am stiut ce am facut acolo. Chiar imi pare rau… Nu-mi vine sa cred ca i-am rupt o unghie“, spune Mihai usor ingrijorat si ganditor. Andra, vehementa si tematoare pentru manichiura ei, a declarat: „Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!“.

Momente de neuitat in aceasta seara, la show-ul de divertisment Romanii au Talent

Tot in aceasta seara, juratii sunt uluiti de performantele unei concurente de numai 12 ani si de momentul pe care aceasta il prezinta. „Nu inteleg, bai, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu exista limite“, spune Smiley, profund impresionat.

Juratii, impreuna cu Smiley si Pavel, dar si publicul, nu se pot abtine si i se alatura unui concurent pe scena in timpul numarului acestuia. Toti danseaza, canta si simt bucuria din reprezentatia participantului. Cu aceasta ocazie, Andra ii invata pe Smiley si Pavel cateva miscari noi de dans si atmosfera se incinge pe ringul de dans.

In aceasta seara, de la 20:30, scena Romanii au talent va fi inundata cu bucurie, entuziasm, carisma si foarte mult talent.

Acum, ca ai aflat de ce Andra a declarat ca nu mai vrea sa danseze cu Mihai Petre, descopera si articolul cu tinutele ce vor fi purtate de Andra in noul sezon „Romanii au talent“.

Foto: Pro TV

Comentarii