Cele mai frumoase momente de la show-ul Romanii au talent de aseara

985
romanii au talent

Telespectatorii s-au bucurat vineri de inca o seara plina de talent autentic si de un spectacol marca Romanii au talent. Diversitatea reprezentatiilor prezentate de concurenti i-a impresionat pe Andi, Andra, Mihai si Florin, care au fost cuprinsi de emotie si s-au distrat alaturi de participanti fie pe scena, fie la masa juriului.

romanii au talent

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:13, peste 4.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Tina Mamonova

O seara plina de momente spectaculoase la Romanii au talent

Momente de canto, dresura cu oi si caini, breakdance, escapologie, teatru de umbre, hair hanging, contorsionism, dans si canto sub apa au fost prezentate vineri de concurenti, care au uimit publicul cu aptitudinile lor extraordinare. Forta s-a impletit cu emotia, cu creativitatea si ineditul, formand un show care a avut toate ingredientele pentru a le aduce telepectatorilor o seara magica.

Silviu Melu

Ce concurenti au cucerit atat juriul, cat si publicul

Lady V, Sebastian Petrascu, Ioana Chirila, Lazar Iordache, Teatrul de umbre ”Teulis”, Silviu Melu, Isabela Stanescu, Tina Mamonova, Alexia Danacica, Denisa Despa si Andreea Tucaliuc au incantat juriul cu prestatiile lor si au primit aseara 3 sau 4 DA.

Lady V

Acestia trebuie deja sa se pregateasca pentru urmatoarea etapa si sa se asigure ca momentele lor vor atrage din nou atentia si vor fi apreciate de cei care vor sta in fata micilor ecrane.

Andreea Tucaliuc

Sezonul #9suprem Romanii au talent continua si vinerea viitoare, de la 20:30, cu o noua editie plina de momente unice!

Teatrul de umbre Teulis

Daca ai ratat emisiunea de aseara si esti curios sa descoperi momentele spectaculoase care au cucerit o tara intreaga, avem o veste buna. Editia Romanii au talent de ieri seara este disponibila integral pe protvplus.ro.

Lazar Iordache

Citeste si articolul despre cum au fost alese tinutele ce au fost purtate de Andra in noul sezon „Romanii au talent“. 

Foto: Pro TV

Comentarii