Bijuteria speciala pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o 70 de ani

46
dfd

In vistieria regala se regaseste o colectie impresionanta de bijuterii. De la brose pana la cercei, tiare si inele, Regina Elisabeta a etalat de-a lungul domniei sale zeci de piese unice, pe care fie le-a mostenit, fie le-a primit cadou de la diplomati straini.

Exista, insa, in colectia Majestatii Sale o bijuterie extrem de prețioasa, de care nu se dezice niciodata si pe care o detine de mai bine de saptezeci de ani.

Regina Elisabeta si povestea bijuteriei preferate

Daca la banchete de stat, evenimente de zi ale monarhiei si sarbatori in familie Regina Elisabeta are grija sa aleaga doar acele bijuterii care s-ar potrivi ocaziei si tinutei, acest accesoriu este mereu parte din outfitul sau. Il poarta de mai bine de saptezeci de ani, fiind, de altfel, cel mai des purtat din intreaga ei colectie. V-ati dat seama despre ce e vorba?

Nu, nu este verigheta, caci e de notorietate faptul ca regalitățile nu poarta una, ci un alt inel cu un rol foarte important in viata ei. Pentru a afla mai multe detalii despre bijuteria speciala pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o 70 de ani, iata un articol care descifreaza misterul.

Citeste si: Tinuta purtata de sotia Printului Harry la un eveniment regal recent.

Foto: Facebook

Comentarii