Regina Elisabeta a reunit familia la celebrul pranz de dinainte de Craciun

1297
Regina Elisabeta a reunit familia la Palatul Buckingham

Ducii de Cambridge si copiii, Ducii de Sussex, Printul Charles, Printul Philip, Contesa de Wessex, Printesa Anne, nepoti de-ai Reginei, veri si alte rude s-au prezentat recent la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a reunit familia inca o data.

In fiecare an, cu cateva zile inainte de Craciun, suverana Marii Britanii organizeaza un pranz la care sunt invitati cei apropiati. Regina Elisabeta a reunit familia la Palat, scrie people.com, iar Kate si Meghan au atras cel mai mult atentia. Toti membrii familiei extinse au participat, miercuri, la evenimentul care a devenit o traditie regala in ajun de Sarbatori.

Kate, William si copiii, Meghan si Harry, Printul Philip, sotul Reginei, Printul Charles, fiul ei si mostenitorul coroanei britanice, Printesa Anne, sora suveranei, Tomothy Laurence, sotul lui Anne si Peter Phillips, fiul acestora, insotit de sotia Autumn si fetele lor, Savannah si Isla, care sunt verisoarele Printilor George si Louis si Printesei Charlotte, au intrat ieri pe poarta Palatului, onorand invitatia la pranzul regal.

De asemenea, la eveniment au participat si Printul Edward, conte de Wessex si fiul al Reginei Elisabeta, impreuna cu sotia sa, Sophie, contesa de Wessex, si fata lor, Lady Louise Windsor. Nu au lipsit nici Zara Tindal si Mike Tindall, fiica Printesei Anne si nepoata Reginei, insotita de partenerul ei de viata si fiica lor, Mia Grace. Au fost vazut intrand in Palat si Printul Andrew si Printesa Beatrice, fata cea mare a acestuia si nepoata a Reginei.

Regina Elisabeta a reunit familia – Kate si Meghan impreuna la masa

Ducesele din partea nepotilor Printul William si Printul Harry au profitat de inca o ocazie sa isi etaleze tinutele si bunul gust vestimentar. Zambitoare si senine, Kate si Meghan au fost vazute in masinile care se indreptau spre Palatul Buckingham, conduse de cei mai vanati Printi din lume. Fara urma de incordare pe chip, dimpotriva, incantati de invitatia la masa regala, William si Harry au imbracat costume negre impecabile, asa cum ne-au obisnuit la evenimente speciale.

Daca Meghan a optat pentru o rochie inchisa la culoare marca Erdem, brand preferat si de Kate, Ducesa de Cambridge a iesit in evidenta cu o tinuta in roz prafuit.

View this post on Instagram

Meghan is wearing a Erdem dress today that she first wore while appearing on the Today Show in January 2016 👗👑 (with thanks to What Meghan Wore for the spot💝) . . . Meghan and Harry arrived at Buckingham Palace for the annual Christmas lunch that the Queen hosts for all the extended royal family members, many of whom aren’t invited to Sandringham ❤️🎄✨ . Last time we will see them until Christmas Day on the morning walk to church ⛪ (credit 📷 Max Mumby) . . . Then on Thursday the Queen will take the train to King’s Lynn (same one every year) to start her annual Christmas holiday there 🚂 She stays there until after the anniversary of her father’s death February 6th 💔. Today marks 7months since Meghan and Harry got married 🎉 . . . . . #duchessofsussex #princesscharlotte #duchessofcambridge #meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #princecharles #princewilliam #diana #rachelzane #royals

A post shared by Meghan (@_duchess_of_sussex) on

Meghan a mai purtat aceasta rochie si in anul 2016, cu prilejul unei aparitii televizate. Fanii care i-au surprins pe Ducii de Sussex atat la venire, cat si la plecarea de la masa regala au dedus, observandu-le expresiile faciale, ca evenimentul a fost unul relaxant.

Kate Middleton a accesorizat la vestimentatia in roz, care a pus-o foarte bine in valoare, cercei perlati, si a ales un make-up in tonuri de piersica si roz pudrat – aceste nuante ii evidentiaza nuanta ochilor verzi. Ducii de Cambridge s-au prezentat la masa festiva cu cei trei copii, dar si cu bona Maria Borrallo.

inapoi

1. Printul Charles

inapoi

Comentarii