Recomandari de la Make-up Artistul Andrei: tendinte si sfaturi pentru machiajul de vacanta

182

Vacanta, momentul pe care il asteptam mereu cu sufletul la gura. Soare, bucurie, haine diafane, un look relaxat, pentru o perioada de poveste. Dar make-up-ul cum ar trebuie sa fie? Evident, tii cont si de acesta pentru ca te face sa te simti minunat. Iata recomandarile Make-up Artistului Andrei, Mihaela Ianovici pentru aceasta frumoasa perioada. Simte-te sexy si plina de viata!

„Tendintele actuale contureaza un look cat mai natural. Se pune accent din ce in ce mai mult pe ingrijirea tenului. Lipsa imperfectiunilor, prospetimea si vitalitatea lui sunt mai mult decat la moda, fac parte dintr-un stil de viata echilibrat, care plaseaza feminitatea pe pozitii fruntase.
shutterstock_75050293

Asadar, tenul trebuie sa radieze de frumusete, sa fie lipsit de roseata sau pigmentari, cosuri sau riduri. Produsele de machiaj care acopera acum tenul trebuie sa die dintre cele mai fluide si mai adaptate tipului si nuantei de piele”, spune Make-up Artistului Andrei, Mihaela Ianovici.

shutterstock_611103509

Hidratarea tenului este cheia unui ten luminos „acel look healthy dewy (sidefiu, lucios, proaspat) pe care il vedem din ce in ce mai mult in prezentarile marilor case de moda. Asadar, sezonul acesta, pudra nu mai are ce cauta in trusa noastra de machiaj!”

shutterstock_617153564

In ceea ce priveste machiajul ochilor „se va merge in aceeasi directie, tot spre ideea de natural, usor accentuand culoarea ochilor prin jocul de contraste, creat prin plasarea unei culori complementare in imediata apropiere a irisului (pleoapa superioara/inferioara). In linii mari, tendintele sezonului ne duc in zona unui machiaj monocrom. Blush-ul si iluminatorul sunt vedetele sezonului. In ceea ce priveste buzele, se poarta culori puternice, rosul aprins nuante de portocaliu si corai.”

shutterstock_312052232

shutterstock_400383559

 

Comentarii