Rase de caini pentru introvertiti. Cum alegi cel mai bun prieten patruped pentru tine

420
Rase de caini pentru introvertiti

Intr-o lume agitata, poate parea un lucru rau sa fii o persoana mai retrasa, dar nu este deloc asa, mai ales daca gasesti lucruri care te fac fericita. Daca esti in cautarea unor rase de caini pentru introvertiti, te-ai nimerit in locul potrivit, pentru ca exista cateva patrupede care se vor dovedi prietene mai bune decat oamenii.

Daca iti place sa te bucuri de viata in liniste, atunci nu orice fel de caine ti-ar putea deveni o buna companie. Conform pethelpful.com, caracteristicile unui caine potrivit pentru tine sunt: ascultator, linistit si bland.

Descopera in galerie 4 rase de caini pentru introvertiti de care vei prinde drag imediat.

 

inapoi

1. Rasa Newfoundland

Cainele din aceasta rasa adora sa se cuibareasca intr-un colt al casei si sa stea acolo linistit ore in sir. Vei simti ca este sufletul tau canin inca de la inceput pentru ca se pliaza bine pe caracterul unei persoane introvertite. Dar trebuie sa tii cont de cateva caracteristici ale rasei Newfoundland. Reprezentantii cantaresc in jur de 70 – 80 kilograme, naparlesc mult si mananca in cantitati mari. Asadar, nu se numara chiar printre acele rase de caini care se intretin usor, dar compromisul va merita.

inapoi

Comentarii