Rase de caini care nu lasa par. Sunt jucausi si usor de ingrijit!

2786
rase de caini care nu lasa par

Iti plac cainii, dar nu vrei sa ai toata casa plina de par? Sau ai un bebelus pe care vrei sa-l acomodezi de mic cu un patruped? Iti spunem care sunt cele mai cunoscute rase de caini care nu lasa par, dar si care sunt caracteristicile acestora!

Sunt iubitori, jucausi si de cele mai multe ori te ajuta sa ai o stare de bine, chiar daca lucrurile nu au fost chiar pozitive de-a lungul zilei. Iti plac mult patrupezii, dar nu iti surade ideea de a aduna cat e ziua de lunga parul care ramane in urma lor prin casa? Atunci trebuie sa stii ca poti sa alegi drept animal de companie un caine care nu naparleste.

Descopera mai multe rase de caini care nu lasa par

inapoi

1. Boston Terrier

Aceasta rasa de caine este perfecta daca locuiesti intr-un apartament si iti doresti un patruped care sa fie jucaus si prietenos. Boston Terrier-ul completeaza lista de rase de caini care nu lasa par prin casa si nici nu este un mare pretentios cand vine vorba de alimentatie. O masura sau chiar o masura si jumatate de hrana (bine este sa stabilesti dozajul cu medicul veterinar inainte) este suficienta zilnic, indiferent de varsta sau de activitatea pe care o face micul companion. Mai mult, parul scurt nu necesita o ingrijire speciala, ci doar imbaiere atunci cand este nevoie. Rasa este una potrivita atat pentru copii, cat si pentru persoanele in varsta.

inapoi

Comentarii