Puloverul oversized, o piesa cheie in tinutele sezonului rece

201
Puloverul oversized

Puloverul oversized este cea mai buna alegere vestimentara in zilele friguroase de toamna si de iarna. Nu numai ca te vei simti confortabil in el, dar vei scapa si de multe dileme vestimentare. Vei obtine un look chic de fiecare data cand vei decide sa il integrezi in outfiturile tale.

Avand in vedere ca puloverul supradimensionat nu avantajeaza orice silueta, probeaza mai multe modele si observa ce tip de croiala ti se potriveste. Femeile mai mici de statura si mai plinute nu ar trebui sa opteze pentru modele de pulovere prea largi, fiindca efectul vizual nu va fi cel dorit.

Puloverul oversized – 5 muze vestimentare pentru sezonul rece

Puloverul supradimensionat este piesa de care ai nevoie ca sa iti completezi cu succes tinutele sezonului rece. Il poti integra in outfituri lejere, feminine si chiar office, in functie de combinatiile vestimentare pe care le faci. Consulta muzele vestimentare prezentate in galerie si spune-ne care este prima tinuta careia ii vei testa farmecul.

inapoi

1. Pulover oversized cu fusta de piele

Una dintre cele mai chic combinatii vestimentare pe care le poti face in sezonul rece este cea formata dintr-un pulover oversized si o fusta de piele. Alege un model de fusta cu croiala dreapta pentru a obtine o tinuta echilibrata. Poti condimenta outfitul cu o pereche de cizme peste genunchi si cu o borseta chic. Nu credeai ca poate sa fie atat de usor sa obtii o tinuta stylish in sezonul rece, nu-i asa?

inapoi

Comentarii