Cum poti sa castigi invitatii in public la Vocea Romaniei

1074
public la Vocea Romaniei

De curand, v-am anuntat cu mare bucurie ca o sa fiu jurat si antrenor la Vocea Romaniei, un nou sezon incendiar la capitolul atmosfera si good vibe, iar reactia voastra m-a lasat fara cuvinte. Sunt tare fericita ca sunteti alaturi de mine si ca ma sustineti in numar atat de mare! De asemenea, cum sunt foarte entuziasmata de acest nou proiect special din viata mea, imi doresc mult sa va am aproape chiar in timpul emisiunii, asa ca am o surpriza pentru voi: 50 de invitatii in public la Vocea Romaniei.

Dupa cum probabil deja ati aflat sau ati citit de pe AndraOnline, ne pregatim de un nou sezon Vocea Romaniei, asa ca emotiile mele sunt pe masura. Mai mult decat un concurs in care se intrec cele mai bune voci, aceasta emisiune a talentelor muzicale este un adevarat spectacol, un eveniment televizat in care simti in direct tensiunea, euforia, suspansul si bucuria celor care se lasa purtati de notele muzicale spre cele mai inalte culmi ale emotiei. Vocea Romaniei este o provocare imensa pentru mine. Muzica este pur si simplu viata mea, este pasiunea mea si in acelasi timp profesia mea de 18 ani. Sa descopar voci deosebite, sa ajut concurentii din echipa mea sa evolueze si unul dintre acestia sa castige marele trofeu reprezinta prioritatea mea in acest show.

Ce trebuie sa faci ca sa primesti invitatii in public la Vocea Romaniei

Daca vreti sa va dati check-in la cel mai tare show al vocilor, sa va sustineti favoritii si sa cantati alaturi de mine, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail cu textul ”particip” la adresa de e-mail team@andraonline.ro, pentru a intra in posesia invitatiei si a afla toate detaliile.

Primii inscrisi sunt si primii castigatori, asa ca grabiti-va sa va alaturati echipei mele de sustinatori.

Acum, ca ai aflat cum poti sa castigi invitatii in public la Vocea Romaniei, te poate interesa si: Andra si Maruta povestesc cum a fost primul lor sarut.

Foto: arhiva personala

Comentarii