Nu am folosit produsul Black Latte si nu il recomand!

30647
produsul Black Latte

Orice meserie are riscurile ei. A mea, cu atat mai mult. Fiind persoana publica, stiu ca trebuie sa am mare grija ce mesaje transmit, pentru ca o mare parte din cei care imi asculta muzica imi si urmeaza exemplul, dar si ce produse recomand celor din jurul meu. Mi-am asumat de mult aceasta responsabilitate si asa, cu sinceritate si naturalete, am reusit sa castig increderea multora. De aceea, ma vad nevoita sa fac lumina in privinta unui articol care a ajuns viral pe internet in ultima vreme si care contine informatii despre produsul Black Latte. 

Nu am vazut niciodata sau testat produsul Black Latte! In concluzie, nu pot sa spun despre el ca face bine sau nu, ca e certificat de specialistii in domeniu sau ca va ajuta pe cineva sa ajunga la formele dorite. Cum, de altfel, povestea din acest articol legata de depresia mea nu are nicio legatura cu realitatea si nu mi-am dat acordul pentru asa ceva. Bineinteles ca am incercat sa vad cine ar putea inventa asa ceva, dar, dand click pe articol, veti constata ca va trimite pe un site in alta limba si persoanele care il promoveaza incearca sa se foloseasca in mod abuziv de imaginea mea. Am luat deja masurile necesare pentru a stopa acest demers, insa consider ca, inainte de toate, voi trebuie sa stiti adevarul.

Nu am consumat produsul Black Latte si nu il recomand!

Va multumesc, dragilor, pentru mesajele pe care mi le-ati trimis si in care m-ati intrebat daca am folosit produsul Black Latte. Asa am depistat ca cineva se foloseste de numele meu pentru a vinde un produs de slabit. Intrucat nu va pot raspunde fiecaruia in parte, primesc foarte mesaje in Social Media pentru care va sunt recunoscatoare, am decis ca e mai bine sa scriu acest articol pe blog pentru a spune adevarul si anume faptul ca nu va pot recomanda ceva ce nu am testat. Cum, de altfel, ma doare ca inca traim intr-o societate in care inventam lucruri despre cei din jurul nostru ca sa facem bani.

Scriu aceste lucruri nu neaparat gandindu-ma la faptul ca imaginea mea are de suferit, au mai fost de-a lungul anilor diverse campanii in care a fost mentionat numele meu, in care s-a spus ca fac anumite lucruri, iar asta fara ca eu sa-mi fi dat acordul sau sa stiu despre ce e vorba, ci pentru ca ma gandesc ca cei care citesc articolul despre produsul Black Latte pot fi usor indusi in eroare si nu stiu care sunt eventualele efecte adverse ale unui astfel de supliment. Nu vreau sa aveti de suferit! Eu nu cunosc acest produs, nu l-am vazut niciodata si lucrurile care sunt scrise in aceste materiale nu au nicio legatura cu viata mea. Inainte de a comanda un astfel de produs, cel mai bine intrebati medicii nutritionisti daca il recomanda, informati-va din mai multe surse despre ceea ce contine si nu va puneti sanatatea in pericol, e cel mai de pret bun al nostru!

Va pup si va imbratisez!

Cu drag,

Andra

Comentarii