Printul Harry si Printul William: motivele pentru care nu se mai inteleg la fel

1599
Printul Harry si Printul William

Presa britanica este impartita in doua tabere. Prima abordeaza subiecte despre distanta aparuta intre Printul Harry si Printul William. A doua mizeaza pe asa-zisele conflicte intre Ducese, sotiile celor doi printi.

Publicatia eonline.com scrie ca unul dintre motivele care au dus la problemele aparute intre Printul Harry si Printul William ar putea avea legatura cu sfaturile bine intentionate ale fratelui celui mare catre mezinul familiei.

Sa fie presupusele dispute intre Kate Middleton si Meghan Markle pure speculatii? Sa fie, de fapt, un razboi tacit intre Printul Harry si Printul William? Autorul si jurnalistul regal Katie Nicholl ofera cateva explicatii intr-o inregistrare pe acest subiect.

Nicholl dezvaluie ca Printul William a fost chiar ingrijorat de rapiditatea cu care a evoluat relatia fratelui cel mic, Printul Harry, cu actuala Ducesa de Sussex.

Jurnalista spune ca Printul William a recunoscut ca sfaturile bine intentionate oferite fratelui Harry nu au avut un efect pozitiv asupra acestuia. Dimpotriva, l-au scos din sarite pe Printul Harry.

Printul Harry si Printul William – de cand au inceput neintelegerile

Tot Katie Nicholl a mai spus ca Harry a avut parte de mai multe critici din partea fratelui mai mare si ca acesta din urma nu a sustinut intru totul mariajul Printului Harry cu Meghan Markle. “Nu cred ca lucrurile s-au indreptat de atunci”, a concluzionat Nicholl.
Pe de alta parte, Lady Colin Campbell, care este biograf regal, sustine ca distanta dintre cei doi printi este cauzata de influenta lui Meghan. “Tot ce aud este ca Harry este influentat de Meghan, ca este foarte entuziasmat de ea si ca s-a schimbat considerabil”, a declarat aceasta.

Ipoteza lansata de Campbell este explicata si in mirror.co.uk, intr-un articol despre cat de mult l-a schimbat Meghan pe Harry si cum l-a intors impotriva lui Kate.
Este cunoscut faptul ca pana sa apara Meghan in peisaj, cand se facea referire la Harry, William si Kate, se vorbea despre trio-ul regal.

Chiar daca Ducesa de Cambridge s-a aratat dispusa sa o invete pe Meghan tot ce este necesar pentru a se adapta rapid la viata regala, fosta actrita a preferat sa faca lucrurile in stilul ei, refuzand in mare parte sfaturile lui Kate.

Mai mult, se stie ca Printul Harry si Kate au avut o relatie buna, de prietenie, Kate fiind considerata de print drept sora pe care nu a avut-o. Neintelegerile dintre femei au dus, deci, la o distantare intre Printul Harry si Kate. Publicatia noteaza ca atat Meghan cat si Kate dau dovada de caractere puternice, prin urmare, era de asteptat ca lucrurile sa se mai schimbe in echipa regala de tineri.

Citeste mai multe despre tinutele spectaculoase ale Andrei de la Romanii au talent

Foto: Guliver

Comentarii