O seara cat un cadou minunat de Craciun: un premiu special si vorbe care m-au emotionat

1366
premiu

Daca as putea sa cant emotiile pe care le-am trait aseara, piesa ar fi o combinatie de versuri si acorduri fericite. Pentru ca am primit un premiu care ma onoreaza: premiul Stela Popescu pentru excelenta in muzica. De asemenea, cuvintele unui prieten drag si artist, Horia Moculescu, m-au facut sa imi dau seama, inca o data, ca sunt o norocoasa sa fac ceea ce imi place, dar si sa am in jurul meu oameni speciali, calzi, care au crezut mereu in mine si m-au sustinut.

Da, dragilor, am primit doua premii seara trecuta, premii la care nu ma asteptam, pentru ca sunt legate de doi oameni pe care ii pretuiesc nespus si cumva simt ca, pe langa ei, eu mai am inca multe de invatat. Unul dintre ei nu mai e printre noi: Stela Popescu. Cu toate acestea, la Gala Premiilor Stela Popescu de aseara, ne-am amintit cu drag de prietena, actrita, cantareata, talentata si minunata Stela. Fiecare cu povesti, cu lacrimi, cu bucurie si tristete – am rememorat clipe in care aceasta femeie minunata a aparut in viata noastra si, cu siguranta, ne-a facut-o mai frumoasa.

Stela Popescu, o sursa de inspiratie pentru toti artistii

Se spune ca artistul apartine operei sale si nu opera artistului. In cazul Stelei Popescu, aceasta a apartinut, fara indoiala, publicului sau, care a iubit-o si admirat-o intr-un mod cu totul aparte. Putini au fost actorii de la noi care au avut puterea de a descoperi care sunt framantarile sufletului si de a-l emotiona cu atat de multa usurinta, sa-l faca sa rada atunci cand lui ii vine sa planga. Avem multe de invatat de la Stela Popescu… Am privit-o mereu cu admiratie si de fiecare data cand dadeam una peste alta la diverse emisiuni, nu puteam sa nu observ eleganta, energia pozitiva pe care o emana, sarmul ei boem, dar mai ales umorul. Ma simt onorata sa primesc acest premiu si sper ca prin muzica mea sa duc mai departe ceea ce Stela si multi artisti de la noi, care s-au dus mult prea devreme, au incercat sa faca: sa bucure, sa emotioneze, sa aline doruri si dorinte neimplinite.

Discursul care mi-a rapit cuvintele si m-a emotionat: iubirea celor dragi valoreaza mai mult decat orice premiu

Al doilea premiu a fost faptul ca domnul Horia Moculescu a urcat pe scena sa imi ofere acest premiu si m-a prezentat intr-un mod in care, eu stiam ca ma iubeste!, dar mi-a depasit asteptarile. Si faptul ca el ma vede asa cum m-a prezentat m-a emotionat foarte tare si a fost foarte greu sa-mi gasesc cuvintele de multumire pe scena. Dupa atatia ani de cariera, uite ca se intampla si acest lucru. M-am blocat de emotie. Desi aveam un speech pregatit in care sa spun mai multe lucruri, am vorbit din suflet si din tot respectul si dragostea mea fata de Stela Popescu, fata de Horia Moculescu, care a fost acolo si mi-a inmanat acest premiu. Sunt foarte multe voci frumoase in Romania. Si totusi, eu am fost aleasa sa primesc acest premiu. Multumesc din toata inima pentru aceste momente aparte!

Stela Popescu, ramai in sufletele noastre drept una dintre cele mai talentate actrite din Romania! Te iubim!

Va pup!

Cu drag,

Andra

Comentarii