Premiile Golden Globe pe Instagram: instantanee din culise

259
premiile Golden Globe

Inca o editie de succes in care s-au acordat premiile Golden Globe s-a incheiat. Cetatea Filmului a oferit si pentru aceasta gala productii spectaculoase, emotionante si cu mesaje puternice. Un show in adevaratul sens al cuvantului s-a desfasurat si in spatiul virtual.

Premiile Golden Globe ne-au oferit si anul acesta subiecte de discutie. Atat premiantii, cat si invitatii au incercat sa exprime cat mai fidel atmosfera din cadrul evenimentului in Social Media. Retelele de socializare s-au incarcat cu fotografii care de care mai amuzante, romantice, glamour sau cu mesaje inedite. Anul acesta, temele abordate in filmele nominalizate si castigatoare au fost despre rasism, muzica, dar si politica.

Invitatii care au participat la prima gala de film a anului au impartasit fanilor mai multe imagini, iar noi am facut o selectie care iti va capta atentia.

Premiile Golden Globe in Social Media

inapoi

1. Cum a reactionat actrita Sandra Oh dupa ce a aflat ca a castigat

Sandra Oh, care a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama, simte din plin triumful. Trofeul de aur a ajuns in mainile ei, iar expresia fetei sale spune totul despre ce inseamna munca incununata de succes.

inapoi

Comentarii