Cele mai frumoase poze cu David si Eva la emisiunea lui Catalin Maruta

3740
Poze cu David si Eva

Ziua de 1 decembrie a fost sarbatorita asa cum se cuvine in familia Maruta. Cei doi copii ai cuplului au facut echipa buna alaturi de tatal lor in prima zi de decembrie, in emisiunea „La Maruta“, de la Pro TV. Iti prezentam cele mai frumoase poze cu David si Eva in straie populare!

Portul popular a fost la loc de cinste pe data de 1 decembrie in familia Andrei si a lui Catalin Maruta. Indragita solista a purtat o tinuta inspirata din folclor in cea de-a doua editie de live-uri a emisiunii Vocea Romaniei. La fel au facut si Catalin, dar si cei doi copii ai lor, in emisiunea „La Maruta“. Descopera cele mai frumoase poze cu David si Eva din prima zi a lunii decembrie!

Poze cu David si Eva, micile ajutoare ale lui Catalin Maruta

inapoi

1. Editie speciala de 1 decembrie „La Maruta“

Ziua Nationala a fost sarbatorita pe deplin si in emisiunea lui Catalin Maruta, show ce a implinit de curand 11 ani. Asa ca programul a fost unul special: cu invitati ce aduc aminte de traditii, cu dansuri si voie buna. Doar ca de aceasta data Catalin a avut parte si de mici ajutoare atunci cand a prezentat emisiunea. Alaturi de el au fost atat David, cat si Eva.

inapoi

Comentarii