5 plante care infloresc toamna. Trucuri simple de ingrijire

262
Plante care infloresc toamna

Te cuprinde melancolia cand te gandesti ca vara s-a sfarsit? Stim exact cum sa te binedispunem. Te rasfatam cu cele mai frumoase plante care infloresc toamna. Se stie despre flori ca reusesc instant sa schimbe starea de spirit pentru ca incanta ochii si aduc bucurie in suflet.

Desi farmecul unei flori poate fi admirat cel mai bine intr-o gradina, multe dintre plantele care infloresc toamna pot fi pastrate si in ghivece.

Important este sa le asiguri ingrijirea necesara, fiindca acest sezon s-ar putea sa iti ofere cateva provocari. Noroc ca am gasit pe costafarms.com trucuri pentru ingrijire care sunt usor de pus in practica.

Plante care infloresc toamna

inapoi

1. Anemona japoneza, printre cele mai frumoase plante care infloresc toamna

Anemona japoneza este de o frumusete aparte si se spune chiar ca are puteri ocrotitoare pentru casa. Ea infloreste de la mijlocul toamnei pana toamna tarziu si este o incantare pentru suflet.

Planta prefera locurile insorite, insa se poate dezvolta frumos si in cele partial insorite. Important este sa fie plantata in sol bogat in nutrienti, tratat cu ingrasamant natural.

inapoi

Comentarii