Pictorial cu Andra si Eva in revista Viva. Artista si-a deschis sufletul despre viata de familie si legatura cu fiica ei

8972
Pictorial cu Andra si Eva

La inceput de primavara, Andra ne surprinde placut cu mai multe martisoare. Pe de o parte, lansarea recenta a piesei „Supereroi“, o melodie despre dragoste si despre cum devenim mai puternici atunci cand iubim, dar si cu aparitia in revista Viva, unde ne vorbeste despre frumoasa Eva, despre relatia cu David si Catalin, dar si despre cariera, proiecte viitoare si provocarile pe care a trebuit sa le bifeze de-a lungul timpului. Trebuie sa recunoastem, ne-a cucerit acest pictorial cu Andra si Eva!

Andra si fiica ei s-au pregatit ca la carte pentru aceasta sedinta foto. Ele au schimbat mai multe tinute, s-au asortat, s-au jucat si au cantat impreuna. Desi are un program foarte incarcat, artista isi gaseste mereu timp sa o invete pe fiica sa cum sa se aranjeze, sa isi lase partea creativa sa iasa la lumina si o incurajeaza sa isi gaseasca propriul drum.

Eva Maruta, care are trei ani, este foarte iubita de fanii artistei si a putut fi vazuta in mai multe postari in Social Media cantand alaturi de mama sa si incercand mereu sa ii atraga atentia fratelui mai mare, David.

Luna martie este speciala pentru Andra

Pe langa un pictorial cu Andra si Eva care arata legatura puternica dintre mama si fiica, artista ne-a povestit de ce martie este o luna speciala pentru ea. Pe de o parte, este luna în care a venit pe lume David si este perioada in care copiii si Catalin ii fac multe cadouri de suflet. Pe de alta parte, martie ii aduce mereu aminte de copilarie, de clipele in care ii pregatea mamei sale tot felul de felicitari si astepta momentul potrivit ca sa i le ofere. „O joaca surprinsa in fotografii sau o sedinta foto la care ne-am distrat foarte tare, nu ma pot hotari. Eu si Eva suntem incantate de ce a iesit. Asa suntem noi, zambarete si cu chef de gluma. De azi gasiti la chioscuri revista Viva! cu noi doua pe coperta!“, a declarat artista pe paginile ei de Facebook si Instagram.

Dar nu vrem sa dam mai multe din casa si va lasam sa descoperiti materialul integral in numarul de martie al revistei Viva, care se gaseste deja pe piata.

Daca ti-a placut acest articol, citeste si materialul in care se anunta ca Andra stabilește un nou record în muzica românească cu piesa „Supereroi“: No.1 în trending pe YouTube și iTunes România în doar patru zile de la lansare.

Foto: Revista Viva

Comentarii