Pepe s-a accidentat grav la munte. Ce a declarat cantaretul in emisiunea La Maruta

420
Pepe s-a accidentat

Prezent azi in platoul emisiunii La Maruta, finul Andrei si al lui Catalin a povestit ce i s-a intamplat in vacanta petrecuta alaturi de cei dragi si a spus cine l-a ajutat sa se faca bine. Pepe s-a accidentat grav zilele trecute la munte, pe partie, la Poiana Brasov.

In varsta de 39 de ani, Pepe s-a accidentat grav la munte in timp ce se dadea cu placa, la coborare. El si-a dislocat umarul drept si a avut nevoie de ingrijiri speciale. Chiar azi, cand isi sarbatoreste onomastica, pe artist il mai cheama si Ionut (numele lui complet este Nicolae – Ionut Pascu), Pepe a marturisit ca nu poate sa isi ridice mana dreapta si ca il doare destul de rau. Cu toate acestea, este optimist si crede ca nu o sa aiba nevoie de operatie. In plus, Pepe a tinut sa le ureze toate cele bune celor care se numesc Ion sau Ioana.

De asemenea, a tinut sa precizeze ca urmeaza sa faca un RMN chiar in aceasta seara, dupa emisiune, pentru a se asigura ca nu e nimic grav.

Pepe s-a accidentat grav, dar a primit ajutor la scurt timp dupa ce si-a dislocat umarul

Cel care l-a ajutat sa se simta mai bine imediat dupa accident este Ionut Bobit, care a postat in Social Media momentul in care il maseaza pe cantaret. Fizioterapeutul suspecteaza ca este vorba nu doar de o dislocare de umar, dar si de o leziune la clavicula.

„Din seria lucrurilor care <se mai intampla, dar mergem mai departe> … mi-a scos <datul cu placa> umarul, dar nu l-a pus el, Ionut, la loc, ce credeti ??? Multumesc mult, Ionut Bobit!!!”, a scris Pepe pe Instagram.

Acum, ca ai citit ca Pepe s-a accidentat grav la munte, te poate interesa sa descoperi mai multe informatii despre cele mai eficiente masuri in caz de cutremur.

Foto: Facebook/Costin Dragomir/Instagram

Comentarii