Lucruri care arata ca partenerul s-a plictisit de relatia voastra de cuplu

666
partenerul s-a plictisit de relatia voastra

Simti ca partenerul s-a plictisit de relatia voastra? Cum iti dai seama daca ati ajuns in acest punct? Descopera mai jos care sunt gesturile si replicile care tradeaza faptul ca el nu mai este interesat sa continuati impreuna!

Editorii Elite Daily spun ca nu este cazul sa te ingrijorezi daca observi ca iubitul s-a plictisit de relatia voastra. Asta nu inseamna ca este ceva gresit in ceea ce faceti, ci ca pur si simplu este cazul sa mai iesiti din zona voastra de confort.

Partenerul s-a plictisit de relatia voastra daca in general pare lipsit de entuziasm

Inainte era entuziasmat sa petreceti timp impreuna si acum abia pare ca se urneste? Atunci este cazul sa analizati relatia voastra si sa gasiti solutii impreuna. Nu e suficient sa stai si sa privesti cum ofteaza des cand vine vorba de lucruri ce tin de voi doi.

Nu doreste sa incerce nimic nou

Cat de des tu si partenerul tau faceti lucruri noi impreuna? Specialistii spun ca daca dorinta de a explora noi activitati a disparut, atunci sigur partenerul s-a plictisit de relatia voastra. Incearca sa gasesti activitati ce va scoate pe amandoi din rutina si care sa va aduca stropul de energie de care aveti nevoie!

A incetat sa fie interesat si sa puna intrebari

Cand esti cu cineva nou, totul ti se pare fascinant. Vorbiti ore in sir tocmai pentru a ajunge sa va cunoasteti unul pe celalalt. Sentimentul se diminueaza in timp, insa ar trebui sa ramana mereu un anumit nivel de curiozitate. Cum stii ca partenerul s-a plictisit de relatia voastra? Cu cat este mai putin interesat si curios in ceea ce te priveste, cu atat este mai limpede. Va inceta sa te intrebe cum a fost ziua ta, tocmai pentru ca s-a plictisit sa auda asta.

Cand sunteti impreuna sta numai pe telefon? Nu trece cu vederea aspectul

Aceasta stare, tot mai des intalnita la nivel de cuplu, este cunoscuta si sub denumirea de „singuri impreuna“. Daca partenerul s-a plictisit de relatia voastra va continua sa caute sa fie aproape de tine fizic, insa va alege sa faca lucruri care, in mod normal, ii fac doar lui placere.

Ce poti sa faci in aceasta situatie?

A realiza ca partenerul s-a plictisit de relatia voastra poate fi dificil de acceptat si procesat. Specialistii in cuplu spun ca exista si speranta ca lucrurile vor fi bine, dar si posibilitatea ca relatia sa fie intr-un punct de final. Important este sa discutati deschis, fara sa va acuzati reciproc. Pe langa discutiile asumate, oneste, este cazul sa faceti eforturi sa spargeti rutina, sa gasiti spontaneitate, sa aratati afectiune, sa va surprindeti unul pe celalalt. Uneori, micile gesturi – o cina romantica in parc, stil picnic ori spalatul vaselor – readuc interesul si entuziasmul inapoi in cuplu. Nu, nu este necesar sa va cheltuiti economiile pentru a elimina plictiseala!

Citeste si articolul despre ce sa NU ierti intr-o relatie de cuplu: 7 lucruri intolerabile in dragoste.

Foto: Guliver

Comentarii