Parfumuri pentru sezonul rece. 8 recomandari aromate pentru iarna

2330
Parfumuri pentru sezonul rece

Asa cum lasam deoparte hainele vaporoase de vara in favoarea celor calduroase de iarna, la fel ar trebui sa inlocuim si parfumurile romantice de vara cu parfumuri pentru sezonul rece. Care sunt aromele ce ne incalzesc sufletul si ne inspira in iarna 2019 vom afla in continuare.

Parfumierii marilor branduri producatoare de parfumuri cunosc secretele fiecarui tip de esenta si stiu cum sa le “impleteasca” astfel incat sa obtina un produs care sa se potriveasca unui anumit moment al zilei ori unui anotimp. Te invitam sa descoperi mai jos ce parfumuri sunt potrivite pentru sezonul rece 2019. Cu siguranta vei gasi printre acestea aroma-semnatura care sa devina aliatul tau in aceasta perioada a anului.

Inainte de a te grabi sa cumperi un parfum despre care nu stii prea multe informatii, este bine sa cunosti povestea notelor. Fiecare parfum are trei note componente care se impart in: de varf (de top), de mijloc si de baza. Notele de varf sunt primele pe care le simti atunci cand aplici parfumul. Asa cum se spune, ele reprezinta prima impresie pe care ti-o poti face despre un produs. Notele de mijloc pot fi simtite dupa ce dispar primele. Cele mai puternice note raman cele de baza, care apar, de regula, dupa 30 de minute si pot sa se mentina chiar si intreaga zi.

Ca sa iti dai seama ce parfum ti se potriveste, trebuie sa te familiarizezi si cu categoriile de arome.

Florale: incep de la o nota florala subtila si pot ajunge pana la un buchet ispititor si armonios. Acestea sunt potrivite pentru zi.

Orientale – sunt mai intense si mai senzuale. Din aceasta familie de arome fac parte: vanilia, nucsoara si moscul.

Lemnoase – sunt cele mai rezistente arome si sunt dominate de substante provenite de la cedru si lemn de santal.

Fresh – sunt populare pentru sezonul estival si se caracterizeaza prin arome de citrice.

7 parfumuri pentru sezonul rece: care este muza ta aromata?

inapoi

1. Gucci Bloom Nettare Di Fiori

Categorie: florale; Note: iasomie, mosc, tuberoza, ghimbir

Notele romantice se intrepatrund armonios cu cele mai intense, iar surpriza o reprezinta esenta de ghimbir pe care o vei simti de la aplicare. Acest parfum nu seduce doar prin aroma, ci si prin aspectul elegant in care se prezinta.

inapoi

Comentarii