O distinctie care ma onoreaza si pentru care, dragii mei, va multumesc!

1223
distinctie

In ultima vreme, dupa cum probabil ati vazut pe site-ul AndraOnline si in Social Media, am avut o agenda foarte incarcata. Imi place toata aceasta alergatura printre concerte, filmari, evenimente, cum de altfel imi place sa cant cu voi si sa petrecem timp frumos impreuna. Insa trebuie sa marturisesc ca nu prea imi mai raman clipe libere sa va mai scriu si sa va impartasesc lucruri speciale. Dar azi m-am hotarat sa fac tot posibilul sa va dau o veste minunata. E vorba de o distinctie care ma onoreaza si care vine tocmai de la mine de acasa, din inima Ardealului.

Acum cateva zile, am fost anuntata ca pe 29 noiembrie o sa primesc o distinctie aparte: „ONOARE PENTRU CLUJ” (Centenar 2018). Prefectura judetului Cluj, reprezentata de Ioan Aurel Chereches, m-a inclus pe lista persoanelor care „au contribuit la redefinirea calitativa a vietii clujenilor, precum si la promovarea imaginii exemplare a judetului Cluj in tara si peste hotare“.

Evenimentul a avut loc azi, la ora 11, in Sala Mare a Palatului Administrativ, din Cluj. Nu am ajuns personal sa le multumesc celor care m-au propus si care mi-au oferit un cadou atat de frumos inainte de Craciun, dar mi-am propus sa scriu pe blog cateva cuvinte care sa surprinda cat de mult ma bucura si ma onoreaza acest titlu.

Sunt profund recunoscatoare pentru aceasta distinctie!

Va multumesc tuturor celor care ati crezut in mine, chiar si in momentele in care eu n-am facut-o, si care credeti ca muzica mea inspira, uneste, aduce romanii laolalta. E o onoare ca la 100 de ani de la Marea Unire de la Alba-Iulia, in saptamana in care celebram atat de multe lucruri importante din istoria tarii noastre, sa ma aflu pe lista personalitatilor care au promovat valorile romanesti peste tot in lume.

In aceste momente, chiar cand scriu, imi vin in minte momentele speciale de la spectacolul Traditional, care a avut loc la sfarsitul lunii septembrie, cand Sala Palatului a fost o altfel de casa pentru romanii din toate regiunile tarii. Da, a fost o reuniune de familie a celor care viseaza in limba romana, tresar de emotie la aceleasi cantece, plang de aceleasi doruri. Muzica ne uneste pe toti, este ceea ce stiu sa fac cel mai bine si piesele pe care le cant sunt cele cu care incerc sa aduc bucurie nu doar clujenilor, pe care ii iubesc din tot sufletul, cat si tuturor romanilor. Pentru cei care nu ati ajuns la concert, ma bucur sa va anunt ca acesta o sa fie difuzat sambata, pe 1 decembrie, de la ora 13, pe Pro TV. Dar pana atunci, nu uitati de Vocea Romaniei, incep live-urile maine seara si concurentii din echipa mea se bazeaza pe ajutorul vostru:).

Ma asteapta multe ore de filmare, asa ca va pup si va imbratisez.

Cu drag,

Andra

Comentarii