Noutatile toamnei 2018 in materie de beauty si sanatate. Descopera ce ti se potriveste

243
Noutatile toamnei 2018

Cateva dintre cele mai noi produse lansate de curand sunt descrise si prezentate in acest articol. Noutatile toamnei 2018 acopera o gama larga de nevoi, de la infrumusetare si ingrijire, pana la sanatate.

In sezonul rece, poate ar fi bine sa te gandesti sa schimbi cateva dintre produsele de ingrijire, cum ar fi samponul, produsele antiaging. Lista noastra cu noutatile toamnei 2018 cuprinde si detalii despre o colectie de tinute dedicata femeii constienta de atuurile sale.

Pentru femeile devenite mame am descoperit un produs care ar putea sa le usureze rutina de ingrijire a pielii bebelusilor.

Noutatile toamnei 2018 iti mentin frumusetea si tineretea

inapoi

1. Pentru un par mai sanatos

Iti doresti un par lung, care radiaza de sanatate? Posibil ca noul sampon cu cheratina si tratamentul reconstructiv din gama Fiber Infusion, de la Londa Professional, sa-ti implineasca visul. Aceasta gama de ingrijire a parului promite efecte pozitive dupa doar cateva folosiri. Samponul cu cheratina curata firul de par cu blandete si il pregateste pentru repararea intensa. Incearca si masca reconstructiva, ca sa obtii un par mai puternic si mai stralucitor.

inapoi

Comentarii