Noutatile lunii septembrie: ce sa incluzi in trusa ta de ingrijire

263
Noutatile lunii septembrie

Se stie ca regulile de ingrijire trebuie adaptate schimbarilor pe care le presupune fiecare sezon in parte. Descopera care sunt noutatile lunii septembrie in materie de beauty, menite sa-ti usureze si sa faca mai placuta rutina de infrumusetare.

Tendintele se schimba de la un sezon la altul, asa cum si nevoile de ingrijire ale pielii, ale parului si nu numai sunt diferite.

Aerul racoros, umiditatea crescuta si vantul pot afecta sanatatea pielii si a podoabei tale capilare, asa ca pregateste-ti trusa de ingrijire ca sa faci fata cu brio acestor schimbari. Ajutoare de incredere iti sunt noutatile lunii septembrie in materie de beauty.

Descopera care sunt noutatile lunii septembrie

inapoi

1. Masca pentru un ten mai luminos

Iti place sa ai pielea bronzata, iar vara asta ai profitat din plin de razele soarelui? Desi acum ai capatat pielea aramie, nu inseamna ca ea nu are nevoie de ingrijire speciala in urma bronzului, dar si pentru a face fata schimbarilor pe care venirea toamnei le presupune. Un aliat in acest sens este masca Repêchage Biolight Brightening Miracle Mask cu complexul laminaria, produs ce ajuta tenul sa fie mai luminos si mai tanar. Aplicarea mastii reduce pigmentarea pielii, iar combinatia dintre algele selectate, scoarta de salcie si lemnul dulce are grija ca stralucirea sa fie una de durata. Pret: 172 lei.

inapoi

Comentarii