Regula ciudata care trebuia respectata la nasterile regale in trecut

60
dffd

Persoanele cu sange albastru sau cele care se inrudesc cu cei de vita nobila se bucura de multe privilegii, dar acestea vin la pachet si cu o serie de indatoriri, dintre care unele de-a dreptul incomode. La nasterile regale britanice de odinioara, spre exemplu, se respecta un obicei care astazi nu este deloc vazut cu ochi buni. Din fericire, acesta nu se mai practica in zilele noastre!

Maternitatea St. Mary’s din Londra este una de-acum faimoasa, dupa ce o lume intreaga a asteptat in fata usii ei (virtual), pentru debutul in lume al copiilor Ducilor de Cambridge: George (5), Charlotte (3) si Louis (trei luni).

Insa, nasterea la maternitate nu este cu traditie in familia regala britanica: au fost vremuri in care femeile regale nasteau acasa, in palate sau alte resedinte cu blazon.

Unde a nascut suverana britanica

Regina Elisabeta a II-a a venit pe lume in proprietatea din Londra a parintilor sai, Ducele si Ducesa de York. La randul ei, regina i-a nascut pe cei trei fii ai ei, Charles, Andrew si Edward, la Palatul Buckingham, iar pe fiica ei, Anne, la Clarence House.

Obiceiul straniu de la nasterile regale de odinioara

Insa nu aceasta este regula stranie care trebuia neaparat bifata la nasterile regale britanice in trecut, ci este vorba de una cu adevarat incomoda, despre care poti sa citesti  informatii in acest articol.

Acum, ca ai aflat care este regula ciudata care trebuia respectata la nasterile regale britanice in trecut, te poate interesa si: Bijuteria speciala pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o 70 de ani.

Foto: Facebook

Comentarii