Rowan Atkinson – Indragitul Mr. Bean se retrage din lumina reflectoarelor

633
Mr. Bean

Actorul binecunoscut datorita personificarii simpaticului personaj surprinde din nou. Rowan Atkinson – Mr. Bean se retrage pentru o vreme din lumea stralucitoare a camerelor de filmat.

Publicatia britanica thesun.co.uk. scrie ca Rowan Atkinson – Mr Bean se retrage dintr-un motiv cat se poate de nobil, dar neobisnuit pentru un actor de calibrul lui. La varsta de 64 de ani, Rowan se lauda cu succes pe linie in urma interpretarii rolului lui Mr Bean, personajul “incurca-lume”, si, mai nou, a lui Johnny English, agentul secret din intamplare.

Tatal a doi copii, Ben si Lily, pe care ii are cu fosta sotie, Sunetra Sastry, cu care a fost casatorit timp de 23 de ani, Rowan este de curand tatal micutei Isla. Cel de-al treilea copil al lui Mr Bean a aparut pe lume in decembrie 2017, din relatia cu Louise Ford, partenera sa de viata, in varsta de 35 de ani.

Rowan Atkinson – Mr. Bean se retrage pentru a fi alaturi de familie

De curand, simpaticul actor a anuntat ca se retrage pentru cel putin un an din industria cinematografiei, pentru a-i permite iubitei sale, Louise, sa se concentreze pe cariera. Mama de putin peste un an, Louise activeaza tot in lumea actoriei. Impreuna au luat decizia sa aiba el grija de Isla, iar ea sa se intoarca la serviciu. Cum Rowan a cunoscut de multa vreme apogeul profesional, a hotarat sa ii lase si iubitei sale timpul pentru a urca pe scara gloriei in actorie. Prin urmare, timp de cel putin un an, Mr Bean va avea grija de “copilul Bean”.

Actorul are de gand sa fie disponibil 24 de ore din 24 pentru copila si a declarat ca de abia asteapta sa petreaca mai mult timp cu Isla. Sursele apropiate au adaugat ca Rowan este un tata devotat si ca isi va asuma acest rol cu toata responsabilitatea.

Starul englez a cunoscut-o pe Louise in anul 2013 si de atunci au o frumoasa relatie. Cariera in actorie a iubitei Louise a inceput sa fie serioasa dupa rolul avut in parodia difuzata la Channel 4, in care Louise interpreteaza rolul lui Kate Middleton.

Descopera mai multe despre 20 cele mai frumoase insule din toiata lumea. Locuri ideale pentru vacante!

Foto: Guliver

Comentarii